Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dobro, cisto sumnjam da je ovo proslo bez policije.Crnom Gorcu je jedino bitno da izdominira, ne bi mu to prošlo u Nemačkoj.
Nemac bi odmah pozvao policaj i ne bi ga ni pogledao. Nikakva "ljudevna" priča ni kurčenje tipa "gleda sam u telefon" ili "što je tebi, ja sam napravio štetu 20 hiljada" mu ne bi radila !
A dobro, cisto sumnjam da je ovo proslo bez policije.
![]()
Tu je najgore da cimneš vrat aj što ti debil upropasti auto nego ne možeš da radiš mesec dana a bolovi ne prolaze godinu dana. I pitanje je šta će i kako biti u starosti kao posledica.
"Zamislio sam se, gleda sam u telefon."
Ajd dobro, lijepo od njega sto je odmah otisao i provjerio da li je ovaj drugi dobro.
Kao prekrsajni sudac uzeo bi mu to kao olokotnu okolnost, umjesto deset godina bez vozacke, opalio bi mu tek pet.
zao mi covjeka koji place vjerovatno je odvajao dugoauu al ga je razvalio,
bedak
![]()
Naravno ali očigledno sve više manijaka za volanom gleda u telefon što ima posledice kao da su drogirani i pijani zajedno!40+ godina sam vozač, i uvek krećem od onoga da niko nije namerno napravio sudar, i da svakome od nas može svašta da se desi u saobraćaju.
Za onog ko je namerno pijan ili drogiran seo za volan postoji zakon, pa neka mu sudi !
Nisam ja tu ni da ga grdim ni da ga bijem na mestu nesreće.
Imao sam jednom u zivotu sudar (ako se to uopce moze nazvati sudarom), svojim krivnjom, isto sam odmah zvao muriju.Iz iskustva ti mogu reći, svaka diskusija posle sudara se pretvara u sranj e.
To treba izbeći po svaku cenu, naročito neke kurton dogovore, daj sto evra, daj dvesta i sl.
To je ostalo kao navika iz vremena inflacije, pa dok (i ako) ti osiguranje plati, ta svota više ne vredi ništa.
Danas je hvala Bogu dinar stabilan, nema razloga da se bilo ko dodatno stresira, zašto plaćamo osiguranje, nego zbog nesrećnih slučajeva ?!
o-lako-tna. Hvala!Olakotna recimo vozio si 300 ali je bilo 4 ujutro i nikoga na putu. Ili zgaziš dve devojčice ali si upisao falkutet ko u hrvatskoj što je bio slučaj. Uglavnom za to se podmazuje.
... osim ako se radi o jedva vidljivoj ogrebotini a ovaj ponudi 100 eura.
...
Nijefejk video..