Могу само да ти препоручим да идеш код кожног у Џорџа Вашингтона. Ја сам прекјуче јер ми је изашла нека мрља на нокту ножног палца. Како сам читао увек треба да се провери да није у питању меланом. Код мене то није случај већ је од трауме (ударца) пукао неки крвни суд.
Као и сви и ја сам увек у страху да није најгоре. Сад не знам да ли ће те ово утешити, али чак и да ти је ово младеж он изгледа мање више симетрично, са стабилном бојом и јасних ивица. Опасни су они младежи који се неконтролисано шире, који имају више варијација боје о који имају недефинисане ивице. Твој не изгледа тако. У крајњем случају сасвим је могуће да је нека друг израслина а не младеж, што је добро, само мораш да видиш шта је.
Сад, ако се одлучиш да одеш у Џорџа Вашингтона, наоружај се дебелим стрпљењем. Једна докторка само прегледава младеже и ове недеље ваљда ради другу смену. Књижицу мораш оставити стриктно од 13.30. Не знам да ли си скоро био, али остављање књижице у тој болници ту важи само закон луђег. Нема реда, нема ничега, ко се први докопа до шалтера. Има људи да чекају сатима, има неко ко тек дође па покуша да зезне све остале итд... Углавном једно понижавајуће искуство. После тога чекаш неколико сати, тако да би било добро да понесеш неку дебљу књигу. Нема заказивања, нема упута, али нема ни реда, тако да је све препуштено хаосу.
Ако желиш као човек да се прегледаш, док сам био у Џорџа Вашингтона жена ми пустила поруку да Еуромедик има неку акцију дерматоскопије (прегледа младежа) и да то кошта 1.150 динара. Да сам знао одмах бих отишао тамо. Иначе у ЏОрџа Вашингтона дерматоскопију плаћаш 700 динара, тако да за тих неколико стотина динара разлике вреди како би се осећао као човек а не као стока у државној болници. Ако си добровољни давалац крви и ако имаш књижицу не плаћа се та партиципација. Ја јесам добровољни давалац али немам књижицу, а видео сам овде да то функционише.
Не знам колико сам ти помогао, али верујем да је овде савет да одеш код доктора најбољи. Штавише, ако имаш времена нацртај се у Џорџа Вашингтона око 13 часова и чекај, брани место да предаш књижицу и данас ћеш већ знати на чему си.
ПС - Ово за кожно у Џорџа Вашингтона наравно вреди ако си из Београда. Ако си из неког другог града, као што слутим из твог ника, онда занемари што сам написао, али свакако иди код кожног.