Crno dete

Knjigu u šake pa pročitaj "Glavu šećera" :D
ili

Na televiziji i novinama je bilo:dva drugara su se slikala u nekoj kući i iza stola neko crno dete je izašlo na slici.To je bilo odavno a ja sam ga noćas sanjala.

A to je to? :D Ma šta bi to značilo, ništa.

Ne razumem što ljudi se hvataju za svaku sitnicu što sanjaju. Treba vam nešto jače i logično
. ;)

Poslednja izmena:
bambino negro :zcepanje:
pojavljuje se kada se konzumira veca kolicina alkohola. u zavisnosti kakva ste osoba kada u organizam unesete kriticnu kolicinu alkoholnog pica ukazace vam se crno dete ili beli mis.
dobar test za odredjivanje psiholoskog profila :lol:

Bambino negro!
Potanko je to opisao profesor doktor Kišprdilov Svetislav.

"To su halucinacije kad ti se priviđa da sa tobom za stolom sedi crno dete i da liže glavu šećera, ili lomi fenjer ispred letnje kujne, to se meni desilo, ili sanjaš da ti se popeo na leđa i da te jaši, crno dete, ili da svira gajde obučen k'o žena u onoj kučini, ili jede nasuvo s' makom !"

"Ondak posle toga su meni rekli da može ako puno se pije da imaš i halucinacije, neki ljudi vide jednog belog čoveka, jedni drugi vide nešto drugo, ja sam crno dete video slučajno, ali ga vidim stalno. I on visi sa drveta ne daj ti Bože, k'o netopir, okrenuo se naopako, mala ona glavica mu dole ližuće nos, posle siđe obuje šiljkane, ide mi po kući priča srbijanski, samo da me nervira."

Back