црно-бело,рапсодија

• Začetnik teme Začetnik teme Blau
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Blau

Iskusan
Poruka
6.756
Ових дана сам имао импресивно занимљиву расправу,са пријатељима,да ли бих био са црнкињом?
Рекох не,па шта то она има а да нема бела девојка...као то је само секс ово оно....и то ме нагна на размишљање...
Да ли би оженили црнкињу или би се удале за црнца? А неко ваш....?
Да ли је расизам то што неби дозволили вашој кћи да доведе црнца? А да ли је лицемерно у исто време се залагати за права дискриминисаног дела становништва?

drugar, ne mlati se

Cassie.jpg

Има Српкиња, Рускиња, Македонки, ових, оних, зашто бих са црнкињом?

Мада морам бити искрен, пре неки дан сам у крају видео црнкињу, и у неких је топ 10 девојака које сам видео у животу, бар по изгледу.

Мада морам бити искрен, пре неки дан сам у крају видео црнкињу, и у неких је топ 10 девојака које сам видео у животу, бар по изгледу.

vid ovu

cassie.jpg

Чекај црнкиња може а ромкиња ? :)

Ово је већ ствар укуса, мени се ова конкретно не свиђа, но има их лепих јако.

Чекај црнкиња може а ромкиња ? :)

Нисам рекао да може, заправо нисам ни био у прилици да ти кажем да л' може или не...

А ромкиња.. Па не знам, ја некако имам предрасуде према ромима.. Али опет.. Ма шта знам, не могу да ти причам напамет..

Ово је већ ствар укуса, мени се ова конкретно не свиђа, но има их лепих јако.

Нисам рекао да може, заправо нисам ни био у прилици да ти кажем да л' може или не...

А ромкиња.. Па не знам, ја некако имам предрасуде према ромима.. Али опет.. Ма шта знам, не могу да ти причам напамет..

не знам,моје је мишљење да Србин мора женити белу Европљанку,Европа се гуши у арапско-турским говннима!

не знам,моје је мишљење да Србин мора женити белу Европљанку,Европа се гуши у арапско-турским говннима!

И моје мишљење је да европа мора остати бела, немам ништа против других раса, али свако нека иде на своје, мешање култура, вера, свега осталог, никад ништа добро није донело.. Али опет не готивим кад ми неко трипује хитлера, зато што је тај исти и нас је*ао..

И моје мишљење је да европа мора остати бела, немам ништа против других раса, али свако нека иде на своје, мешање култура, вера, свега осталог, никад ништа добро није донело.. Али опет не готивим кад ми неко трипује хитлера, зато што је тај исти и нас је*ао..

пун погодак!
какав хитлер па у његовој војсци је било црнаца и разних мухамеданаца.

Back