gost 182607
Veoma poznat
- Poruka
- 10.984
...увек плаве са светлим очима. Крај.![]()
Dobijes bonu, a i poljubac..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...увек плаве са светлим очима. Крај.![]()
Plava kosa ima svoju upotrebnu vrednost: shljashti dovoljno da se ispod nje slabo vidi gabor. Zato je toliko popularna i medju zenama i medju muskarcima. Ja se ne secam kad sam poslednji put uzivo videla stvarno lepu plavusu, zaista. Msm, da ima lepu facu i da nema one bubrege od sala na dnu ledja.![]()
Dobijes bonu, a i poljubac..![]()
Јеко, па где ти гледаш? При томе нисам мислио на клинке са тим стомаклијама, него на лепе жене, обучене са укусом али не нападно, плаве неговане косе...
Pa nisam bas neki zverach, ali umem da uochim detalje.
Videla sam plavu isfeniranu kosu, ali nikad nisam videla plavu negovanu kosu. Mislim na one plave plave u smislu blajhane i polublajhane, a ne boje zhita i to koje sam vidjala negovane. Razlika izmedju isfenirane i negovane kose je ocigledno nesto sto zensko oko vidi bolje nego vi muski.
dakleM, zena je tipicna crna mediteranka - dlakava, crnokosa, tamnoputaHm...ako ja kao zensko mogu nesto da kazem sto sam pokupila od jednog poznatog frizera. On tvrdi da se jedino da lepo iznegovati kosa koja ima nijansu blizu prirodne...
Plavuse su divna i meka bica ali samo i jedino ako su im i obrve svetle i ako imaju odgovarajuci ton koze...tada mogu biti i negovane i putene...
....vec smedjokose ne mogu da izvlace tu bebi plavu, morale bi izvuci i obrve istovremeno...zato glasam za sto prirodnije nijanse...licno meni nije nista odbojnije od zift crnke
sa svetlim obrvama i svetlim podrastkom ili blas plavuse sa crnim obrvama i tamnim podrastkom...valjda je smisao mode da nas ucini zenstvenijim a ne odbojnijim...
...ne volim geometrijske frizure i boje, sto neznije to je mom oku privlacnije...
Sram te bilo Dzordzi...Crnke onako da odlepim na duze staze a plavusice za svrsavanje po faci
Ja za crnke! Crnke su number one!nema pravila,
ima plavusa koje ne deluju jeftino vec prefinjeno i obrnuto, to zavisi od stava, ponasanja i celokupnog stila
glasam za plavuse, ipak su najbolje![]()
Crnke onako da odlepim na duze staze a plavusice za svrsavanje po faci
Koje su žene na čisto muškoj temi cccc
Ma ja brate više gotivim crnke ili da je smeđa ,ne kažem da nema lijepih plavuša .
Iako mislim da je najvažnije kakva je osoba u duši ,eto .