gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Satanizam sta?Znakovi kraj puta.
Zapitate li se kada zasto su tome dali bas naziv "Crni Petak"? Slucajno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Satanizam sta?Znakovi kraj puta.
Zapitate li se kada zasto su tome dali bas naziv "Crni Petak"? Slucajno?
ako si procenio da je taj solidan popust vredan cekanja u redovima, guranja, mogucnosti koja moze da se desi a i ne zaraze, nošenja maski i slicno onda je ok.. a verovatno si prevazišao strah od moguce zarazeja dobih solidan popust na kompjutrer pa ti sad vidi da li nam treba ili ne![]()
ako si procenio da je taj solidan popust vredan cekanja u redovima, guranja, mogucnosti koja moze da se desi a i ne zaraze, nošenja maski i slicno onda je ok.. a verovatno si prevazišao strah od moguce zaraze
mene nikakav solidan popust ne bi naterao da idem u onu guzvu bila korona ili ne niti sam tip koji ce da stoji u redovima
nikakav red nisam cekao..prodavnica je bila skoro prazna, nisakim se nisam gurao..nisam isao u 17 ii 20 nego u 10 pre podne kad nema nikog..ako si procenio da je taj solidan popust vredan cekanja u redovima, guranja, mogucnosti koja moze da se desi a i ne zaraze, nošenja maski i slicno onda je ok.. a verovatno si prevazišao strah od moguce zaraze
mene nikakav solidan popust ne bi naterao da idem u onu guzvu bila korona ili ne niti sam tip koji ce da stoji u redovima
gde si videla da sam pricao da nosim masku?vidis moguce, nije mi to palo na pamet, on koji je nosio masku i rukavice, izlazio sam kada je morao, i to do najblize prodavcnice,ostavljao kese sa kupljenom robom ispred, nije ih odmah unosio u kucu , vise isao peske nego gradskim prevozom, da odjednom ide u šoping na crni petak i ceka u redovima , nesto mi tu ne štima![]()
U Petak je Hrist raspet na krstu.Satanizam sta?
Ne znam da se to zove crni petak. Jel ima thanksgiving veze sa raspecem?U Petak je Hrist raspet na krstu.
Crni Petak je fraza koja je nastala asocijacijom na Hristovo stradanje.
To je Dan zahvalnosti.Ne znam da se to zove crni petak. Jel ima thanksgiving veze sa raspecem?
ne loopaj.U Petak je Hrist raspet na krstu.
Crni Petak je fraza koja je nastala asocijacijom na Hristovo stradanje.
To je za tebe visoka matematika.ne loopaj.
Hrist je razapet na veliki petak..i nema nikave veze sa ovim..
kako neki ljudi loopaju to nije normalno.
naravno da je postojao..To je za tebe visoka matematika.
Crni Petak je postojao kao fraza i pre ovih rasprodaja. Raspitaj se malo.
Veliki Petak je naziv koji koriste vernici.
Pricaj mi malo o tome.naravno da je postojao..
vodi poreklo jos od pada cene zlata na volstritu..
i nema nikave veze sa ovim o cemu ti pricas.
a sto se tice velikog petka..ne samo sto si omasio naziv nego i datum..ako si tako veliki vernik kakvim se predstavljas onda bi trebao bar da znas i kog je datuma isus razapet..ali po obicaju..najvise se busaju oni koji su najmanji
svaki petak 13. je crnii obicno je neki smak sveta tu oko crnog petka
Мода, као и већина других ствари... Амерички обичај који се примио и у другим земљама.Ko zna kakvu poruku nosi fraza "Crni Petak" na ovim rasprodajama?
Zasto Crni? Za koga crni?