Crni Milojko.... 8 )

• Začetnik teme Začetnik teme TOM@X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milojko Vasic:
DisMisaL:
Evo, prvi bih se založio da se na ovom podforumu postavi urednica raspoložena za krečenje omanjeg domaćinstva. Od mene zasad toliko.
Nije to loše, poštovani DisMisal, nije loše. Ali, duboko sam uveren da bi urednica, ako bi došla u tvoje malo domaćinstvo, mogla biti znatno korisnija u neke druge svrhe.
pa tako kazi milojko!a mi sve obilazimo s peglanjem ne bismo li te ikako dovukle u domacinstvo :P

hanibal77:
Pa tako kazi Milojko! A mi sve obilazimo s peglanjem ne bismo li te ikako dovukle u domacinstvo :P
:D Što bi rekli političari - zemena teze ! Nisam je rekao da 'oću da dođem u domaćinstvo da ponudim usluge, nego sam rekao DisMisalu da bi, ako bi, eventualna urednica došla u njegovo domaćinstvo mogao bolje da je iskoristi (ne mislim ono ...), nego da mu ona okreči stan(čić).

DisMisaL:
Poštovani Milojko, izvinjavam se što sam svojim is hitrenim komentarom doprineo da korisnice ovog foruma prekinu sa iznošenjem svojih zahteva moderatorima.

Evo, prvi bih se založio da se na ovom podforumu postavi urednica raspoložena za krečenje omanjeg domaćinstva. Od mene zasad toliko.

izdajice, skidas mu ribe :D :lol:

Back