- Poruka
- 121.492
dobro je znamo kako izgledaju hlebovi po radnjama ne moras nam kacis tooolike fotke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da ovaj je sava obojeniNisam pričao o tom sa slike, nego pravi ruski hleb iz ruske Rusije![]()
a cena prava sitnicamanastirski
![]()
- - - - - - - - - -
lazarov
![]()
- - - - - - - - - -
moravski
![]()
- - - - - - - - - -
purpur
![]()
- - - - - - - - - -
nordijski
![]()
a jeli u zdravoj hrani sto se prodaje integralno i razano brasno,jel i ono obojeno,pa kad dodjem kuci i umesim taj crni opet sam dobio sarenu lazu?koji vrli znalci![]()
bravo,a jel ti palo mozda na pamet da su stavili zuti secer koji daje boju?mislim to pise na pakovanju da sadrzi znaci niko nije pametan samo neinformisan se pravi nacitan
uuu mastovitoније, пало ми на памет да су га промуљали кроз необрисане гузове.
uuu mastovito
ako volis kakao u boljem slucaju, ili farbu za kolace u gorem, udri po crnom
- - - - - - - - - -
prska se u svim fazama rasta tako da ti slaba vajda da ces se zastiti od pesticida ako skines ljusku
Пшеница се не прска.
Кукуруз, соја, репа, сунцокрет...да, али пшеница, раж, јечам, зоб, хељда се не прскају.
Не прска.I te kako se prska.
pa kako moze da se prska izgazilo bi se zito
Не прска.
Пшеница је као и раж, јечам, зоб...биљка из рода трава, има веома густ склоп и пошто је јесења култура на пролеће стартује пре корова и ,,удави" их.
Зато се пшеница у плодореду сеје нпр иза кукуруза да би елиминисала корове иначе она је ,,социјална култура" тј једва да на њој буде зараде у просечној години.
Једино се у случају појаве житне пијавице(инсект) употребљава хемија, али не прскањем већ се уноси предсетвено и поравна сетвоспремачем.
Тешко да си видео на пољима пшенице, сем ако је било фолијарно прихрањивање, што се понекад ради ако је састав земљишта мало лошији за пшеницу, мада и то док је сасвим мала тј ниска, иначе би тракторске гуме направиле масакр.Ja video na njivama da se prska. Zasto i protiv cega, ne znam.
Тешко да си видео на пољима пшенице, сем ако је било фолијарно прихрањивање, што се понекад ради ако је састав земљишта мало лошији за пшеницу, мада и то док је сасвим мала тј ниска, иначе би тракторске гуме направиле масакр.
hteo bih da predjem na crni hleb u poptunosti,pa zanima me ako neko moze da kaze u vezi crnog kako se on uopste proizvodi ,dobija i to ...i koliko je zapravo zdraviji ..![]()
Ovo i ja hasam, kao i Carski i hleb od heljde. Kad pocnu da se krune ja ih malo ugrejem da budu hrskavi, stavim odozgo mladog sira i jedem dok ne puknem.
Утолико пре се не прска јер се класови круне и под точковима и услед удара о арматуру на којој су прскалице.Ma velika psenica bila, imala klasje.