Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ja samo volim crne ali ne one sto imaju usi kao dambo nego normalne ima jedna slika na netu gde crni nemacki ovcar ima usi kao doberman pljunute prwo sam pomislio doberman da nije kad ono CNO ovaj moj ima usi taman sa glavom ne izgleda klempavo jos kad poraste i to se sve slozi nece izgledat klempavo ja ne voli klempave pse mada su mom psu usi bile supravne kao strela cim sam ga dobio

vidis kako ovaj sivi ima male usi al mi se nimalo ne svijda boja volim crne mogu imati i zute sape nije frka i one klasicne sa crnom prugom ti su najmocniji sto se izgleda tice onako njih svako oslovljava vucijak zastrasujuci su ali crni su krupniji i lepsi masu

Poslednja izmena:
pozdrav ljudi, evo još malo lepih vesti, od sinoć nam se uvećalo društo za jednu crnu kujicu, bili smo u bečeju kod migore i pazarili jako lepu i krupnu ženkicu za mog učenika, kako je bilo kasno mračno i pod dejstvom umora nismo je slikali ali to će mo ispraviti kolko danas ili sutra. black betty je star osam ipo nedelja i već je počela da uspravlja uši. lepo smo dočekani i poželeli su nam sreću sa devojčicom, a sad je na nama da je formiramo i dalje širimo male crnje, inače je iz češke krvne linijei malko je krupnija i jača za svoju starost, a naravno ja sam kumovao

Back