Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
baš je čudo, sinoć mi bio komša da je vidi i oduševio se a večeras treba opet da dodje kad bude dolazila mili pa će mo se svi lepo videti. njen vlasnik je malo neodgovoran treba opet da je danas vodi kod veta da uzme bris ne da mom keru da skoči a u teranju je. valjda će mo uraditi nešto

rano je komšo rano je

pozdrav dogg druze,kako mislish rano za plivanje,pa ovaj moj pliva josh od pocetka marta,a od tad je sigurno jedno 30tak puta bio u vodi,sad je malo nezgodno zbog temperaturne razlike vode i vazduha,zato ga ja izvodim ili rano ujutru ili popodne,s tim sho mu ne dam odmah da zapliva,nego postepeno,prvo odlezi 15min,pa onda malo po plicaku i tek onda krece aport

Mi smo juce bili na snimanju i Dona na zalost ima displaziju kukova i to ozbiljnu. Vise ne sme da trci uopste preporucili su mi plivanje kad mogu da je vodim i to je to.
Ako neko ima neki savet kako da joj olaksam ili bilo sta neka pise bio bih zahvalan.

Joj,jadnicica. Mislim da pas od Mackic ima displaziju kukova pa nju pitaj kako je pomagala svom psu.
E bas mi je zao:dash:

Back