Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
opusti se druze,pa to i tebe cheka za koji mesec! a znash i sam da ce i to brzo doci,imash prelepu zenkicu,tako da polako,pa i moja druga zenka nije osala skotna,a dva muzjaka su je parila,zato sada znamo obojica da za ubuduce radimo tu analizu krvi i nema greshke,nego reci ti kako je bilo kod migore,jeli ti poshteno izmaltretirao Donu?

Bilo je super kad Migore radili smo i sa Donom i sa mnom:) Drzao sam rukav i za malo da nastradan cim sam ga stavio najstariji Migorin pas se zaleteo na mene i sape mi zabio pravo u medjunozje.Nije bilo ni malo prijatno ali nisam odustajao pa je sledeci put bilo mnogo bolje sad se cuvam:) Porodica na prvom mestu:D
Bicer slike danas sad moram da palim
pozz

Bilo je super kad Migore radili smo i sa Donom i sa mnom:) Drzao sam rukav i za malo da nastradan cim sam ga stavio najstariji Migorin pas se zaleteo na mene i sape mi zabio pravo u medjunozje.Nije bilo ni malo prijatno ali nisam odustajao pa je sledeci put bilo mnogo bolje sad se cuvam:) Porodica na prvom mestu:D
Bicer slike danas sad moram da palim
pozz

to shto si napisao zaista ne izgleda ni malo prijatno,a veruj mi da ni meni ne bi bilo sve jedno da stanem ispred i jedne njegove zveri,mada ti si vec ushao u fazon sa draganovim panterima,morarmo se shto skorije videti svi zajedno,da i ovog mog mangupa uposlimo malo...ja sam 99% slobodan od pochetka juna,tako da planirajte ti i dragan i naravno psi da makar dan odvojite za sat vremena voznje do mene,a ja cu vam rado pokazati sve chari kraja u kome zivim...

laki i dogg,hvala na svetima ,ja sutra uzimam prvu ogrlicu na koju naletim od te dve,nego ne znam da li ona gubi derjstvo kada je pas duze u vodi,poshto ovaj moj manijak vrlo chesto pliva,pretpostavljam da ne bi trebalo? Draganche ovo shto sam rekao Loshmiju,naravno da vazi i za tebe ,tako da ne bi bilo loshe da isplanirate da dodjete zajedno i o istom troshku,a pored vas svi znamo ko josh jako puno voli prirodu...

laki i dogg,hvala na svetima ,ja sutra uzimam prvu ogrlicu na koju naletim od te dve,nego ne znam da li ona gubi derjstvo kada je pas duze u vodi,poshto ovaj moj manijak vrlo chesto pliva,pretpostavljam da ne bi trebalo? Draganche ovo shto sam rekao Loshmiju,naravno da vazi i za tebe ,tako da ne bi bilo loshe da isplanirate da dodjete zajedno i o istom troshku,a pored vas svi znamo ko josh jako puno voli prirodu...

Naravno da moze nije problem. Meni je zao i sto Dogg nije mogao juce sa mnom. Svraticemo obavezno cim budemo imali malo vs\iska vremena:)
A nije prijatno nikako kad se zaleti na tebe Djoki i ne moze da se obuzda da stane neko ti zabije noge u stomak i pomeri te metar u nazad:) ali vredelo je.

Pozdrav Dogg, jesmo se odmorili, imali nekih problema u stanu, tako da nisam jos prebacila slicice. E a ovaj isti Gal stvarno. Ono vece kad smo se vratili sam ga cetkala dosta, a on spavao. I pazi sad na butinama smo dobili neku sivu boju, videces, a sa strana kad provuces prstima ispod crne je siva. Gal sad ima bolju kondiciju i trazi da trci, sto mu naravno ne uskracujem. Nasli smo juce jednog krpelja, posle kupujem frontline.

nesto proradilo pa opet imam avatar, a sta kazes, pojacala mu se kondicija? neka neka, i ja sam harrasa poceo da gojimn neces moci da prepoznas psa. obavezno zastiti pseto od krpelja nije sala. sta kazes, pocela da probija siva ispod, lepo ti ja kazem da je neki radnik tu umesao prste i to valjano. za jedno pola godine ce mo videti tacno o cemu se radi, sad mogu samo da nagadjam

boki druze videcemo se sigurno, trebao sam ici i sa losmijem kod migore ali posao i zdravstveno stanje mi ne dozvoljavaju da obavim i najosnovnije potrebe a do juna cu uraditi veci deo sa kimbom tako da cu imati vremena a gadjacu da mi se poklopi sa godisnjim odmorom pa da mozemo doci do tebe pa od tebe da i ti krenes sa nama na psecu turneju a sto se tice brojnosti poslacemo poziv i drugim dobrim ljudima sa foruma pa da se skupimo u zavidnom broju. za tvoje pseto mislim da nece biti problem da se digne, ipak je to FOLT POINT linija, od koje imam i ja stene i znam sta je, oni ni malo nisu nezni a malo im treba da pozivcane:mrgreen:, ko nije probao ne zna sta je.

Back