Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma treba se cuvati prokletinja, dva dana sam imao temperaturu i zujenje ko da sam u trfo stanici. pregledaj pse bar dva puta dnevno. cime prehranjujes stence?
pa svaki dan skinem sa njih po minimu 10tak,neverovatno kolko ih je,ima ih bukvalno svuda,evo malopre sam skinuo sa shtenca,a pustio sam ih na 5min,i to tamo gde je samo zemlja,bukvalno ispred kuce uzimam tu ampulu obavezno,a ove male od sad samo boks,korpa i malo kod nas,da se naspavaju,a sa chime ih prehranjujem,pa prvih dana bilo je samo mleko,malo meda i zumance i naravno ih majka podoji kad ima mleka i strpshenja da je terorishu,od juche im dajem mlevenu junetinu,ali to ce malo da za...bu,uzecu im hranu iz konzerve,pa cemo videti kasnije...

Kako ste ljudi kako ste se proveli juce?
Hanter moze neka malo jasnija slikas stenaca onako izbliza da ih lepse vidimo.

moze,moze samo cu veceras da je postavim,poshto sada rastu,pardon spavaju,pa cu kasnije da ih slikam,poceli su da lude,dogg druze,a shta kazesh za ogrlicu protiv buva i krpelja,ja iz mog proshlogodishnjeg iskustva bih rekao da i nije bash mnogo delotvorna?

Bad Hanter,mislim da efikasnost ogrlice zavisi od proizvodjaca,moj je jednu imao i nije imamo ni jednog jedinog krpelja,samo ne traje bas koiko pise da traje(na nasoj je pisalo da traje 5 meseci,a bila je efikasan neka3 meseca)posle 3 meseca je zakacio krpelja,i odmah sam mu kupila drugu,vise nije imao ni jednog krpelja a ni buve.........

Poslednja izmena:
А да ли сте пробали преко youtube? Да ли је неко уопште качио преко овог сајта? Иначе sendspace служи да само закачиш видео фајл који други мора да "скине" да би га одгледао, не може да се гледа директно преко тог сајта.

evo loshmi druze,uspeo sam danas da napravim samo par slicica,poshto smo josh maji,maji i musavi i besavi dzukci...evo pozdravljamo drugare...
Picture285.jpg

E, zavidim ti. Ne moze ni jedan provod da zameni ovo sto ti imas;) pozz

opusti se druze,pa to i tebe cheka za koji mesec! a znash i sam da ce i to brzo doci,imash prelepu zenkicu,tako da polako,pa i moja druga zenka nije osala skotna,a dva muzjaka su je parila,zato sada znamo obojica da za ubuduce radimo tu analizu krvi i nema greshke,nego reci ti kako je bilo kod migore,jeli ti poshteno izmaltretirao Donu?

Poslednja izmena:

Back