Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...malih crnchica,a evo i njih sada zvani
CopyofPicture264-1.jpg
cno,cela mala porodica na okupu,nadam se da se isplatilo?

Moj pas e skoro imao krpeljsku groznicu i izlecio sam je.Prskam je nekim otrovom protiv krpelja ali nisam stavio niakakvu ogrlicu ali i nije u travi tako a sta znam d li da uopste kupujem,nije bas jeftino. I moze li mi neko reci sta da smuckam za sjajniju dlaku,cuo sam da je zumance dobro ali kako se to daje,ima li neki poseban nacin ili samo polupas jaje i das..?

mazerkicu imas srece ako si izlecio psa od te groznice, to je bas OPASNO, sad svakako treba da zastitis psa, ako mu mislis dobro a sto se tice skupoce, jeftinije ti je da sprecis nego da lecis, front lajn ti je oko desetak eura a kompletna terapija za lecenje izadje oko 110 eura, a meni pas vredi milion puta vise i od desetak i od 110 eura.

Samo da kazem sto se tice front lajna...prije je mom psu to stavljao veterinar ali sad mu sam stavljam,stavim cijelu ampulu rasporedenu po glavi(posto se tamo najvise hvataju kod mog psa),na grebenu,i otraga prema straznjici...napravim tako da pomaknem dlaku i potom na kozu to istisnem.;)

nemam mazerkicu trenutno sliku ( obrisao sam ) da vidis kako izgleda bolestan pas koga je ujeo zarazen krpelj, bar mene je ta slika jos vise podstakla da vodim racuna o njima i da psa pregledam i ocetkam posle svake setnje, a krpelj ne mora biti u travi, padaju i sa drveca a kad je gladan nije ni problem da se proseta

Back