Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
krisb cekamo slicice:D
Losmi ovo bas fino izgleda;)
dogg i mi smo danas isli da fatamo ribe:lol:ali nismo as imali srece,mozda zato sto je Laki stalno skakao u vodu odmah pored nas pa im poplasio:cool:
E i imam snimak njegovog drugog kupanja,samo da uspem da ga uploadujem posto nesto nikako nece
pozz

mislim da doni treba nesto vise vremena da se proudi, nezna je u tom pogledu a da voli predmet bas voli. ja sam joj nudio i kobasicu i rukav da grize i podcinjavao se, lezao valjao se ali je grizla sa rezervom, plasim se kad bi je digli na silu da bi poblesavila

Samo pazi moze da bude kontra reakcija da vise NE krene na rukav.Treba nju malo vise posmatrati nisam imao vremena inace nanjusio bih ja nju i znao bih koliko i kako da je probudimo.

Evo, kad smo krenuli bio je malo guzvanjac u kolima, pa su se neki vozili ovako:
Foto_0278-1.jpg

mozda ga je rizdbek cimao preko ograde dok je ovaj bio stene, tako moj demon kad vidi boksera, svi begaju a ja skacem i lezem na psa da ga obuzdam, sa drugim psima je ok, pogotovo sa lutalicama, kad mu upadnu na teritoriju pojuri ih stigne i njusi a oni nesretnici se isprepadaju kao da ce glave da im odgrize.

cini ti se da je nizak zbog ravnih ledja a porasce bar jos 5cm, nadam se najmanje, misicna masa se tek sad nabacuje mlad je on, cekaj leto kad bude mogao da pliva skoro svaki dan pa ces videti sta su misici, bilo bi dobro da za nekih mesec dva krene na am i da ga forsiras uzbrdo a da mu pruzas otpor pa da vidis sta se dogadja sa grudima

Back