Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja jos cekam slicice.......
681766chh00nazek.gif

salim se losmi
Pa ljudi kako su vam psi?
908493qqcd86u3bi.gif

Ovaj moj raste ko iz vode,davilica od 50cm. mu je ssad bas mala,moramo ici sutra da kupimo drugu,duzu...
431662trkdu9vdlb.gif

Zdravo, nismo se lose proveli, samo sam dosta umorna, kasno smo stigli. Slike kacim tek sutra, nisam ih prebacila, na zalost. Pseto je odlicno, umorno, odmara sad kuci. Nije bio los tamo, njegov moto je bio ne verujem nikom. Videces i crnju mada su slike malo izdaleka, lajali Gal i on jedan na drugog preko ograde, a izmedju ima jos jedno dvoriste. Inace je crnja kao Gal sto se tice drugih pasa. Al je dosta velik, ima 7 meseci, a ogroman. Videh da je tema promenila ime, lepo, samo se ovaj moj svrstava u nemacke obicne:-(. Kako su tvoji psi?

evo sta se desava kad losmija obuzmu umetnicki nagoni, ova slika mi se najvise svidja, ne zato sto je moj pas:mrgreen:

Lepo je ispala komso bas mi se svidja. Bili smo juce na treningu bila je i Mili i Migora je bio ali samo na kratko jer je vec morao da krene kuci. Nedostajao si nam komso da budemo svi na broju. Vodio sam i devojku da vidi kako je i sad se navukla hoce i ona da krene na dresuru:)

Kao sto rece Losmi biosam.Nego dobra mu ona njegova kuja,voli predmet ludo,moze se lepo uraditi.Sad kakva ce biti na rukavu?? Nista sad kad dodje u Becej i ako je dovede onda cemo je probati.Imam, ja sve sprave za pocetak,da je testiramo.Oce Losmi da radi skrenuo sam mu paznju na neke njegove nepravilnosti,i svidja mi se da je odma korigovao samog sebe.DOOG jeste moras mu izvlaciti pitanja iz njega,sramota ga da pita.Bilo mi je lepo,al kad je trebalo da pocne ono zbog cega sam dosao kolega zove i ajd kuci.Taman se drustvo skupilo a ja kuci e je..ga,dobro drugi put znam gde je i znam gde stanuje Losmi i znam gde ti DOOG stanujes.;)

mislim da doni treba nesto vise vremena da se proudi, nezna je u tom pogledu a da voli predmet bas voli. ja sam joj nudio i kobasicu i rukav da grize i podcinjavao se, lezao valjao se ali je grizla sa rezervom, plasim se kad bi je digli na silu da bi poblesavila

Back