DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svim ljubiteljima Nemackog ovcara.Moje ime je Branko i vlasnik sam crne zenke stare 16 meseci.Planiram uskoro da je parim i trebace nam odgovarajuci muzjak.Bitno mi je samo da je pas dobar i da nije u srodstvu sa mojom kujom(ako je to moguce).Inace otac moje kuje je Aldon Kul-Kan,a majka Brina Leonero.Aldon je inace brat Brinine majke i zato mi je vazno da parenje bude sa psom druge krvne linije.
Ja imam! Sve je to ok,ne znam sto ti je to problemcao svima,
imam zenku uskoro treci rodjendan. sape joj menjaju dlaku i budu belicaste. da li je to normalno? da li imate takav problem sa svojim ljubimcima?
hvala
Pozdrav.Crne NO mozes naci u Kragujevcu,Smederevskoj palanci,Batajnici,bude u casoposu ZOV par oglasa,i u halo oglasima pa baci pogled.Pozdrav svima, zamolio bih nekoga da mi odgovori na par pitanja posto nisam bas uspeo svih 539 strana da iscitam.
Nikada nisam imao psa, a planiram jednog da uzmem-crnog nemackog ovcara. Zanima me gde mogu da ih pronadjem (iz Beograda sam), cime se hrane, da li je za njih potrebna (ili preporucljiva) profesionalna dresura i da li je pametno (mada zdrav razum i logika mi kazu da nije xD) da psa drzim u stanu okvirno pola godine, a onda u boksu u dvoristu, posto se necu preseliti u kucu pre Nove godine, a uzeo bih psa za neki mesec.
Hvala unapred.
Pozdrav.Crne NO mozes naci u Kragujevcu,Smederevskoj palanci,Batajnici,bude u casoposu ZOV par oglasa,i u halo oglasima pa baci pogled.
o ishrani i sl : http://www.nemackiovcar.com/ishrana&nega.php
Sto se tice dresure,odluci sam
za stan,pa ne znam...Moja je bila u pocetku svuda,mada je uvek sama zelela da bude napolju i sada je stalno napolju.
Evo kako Luna izgleda sa 13 meseci![]()
![]()
Hvala ti