Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Deste ljudi, mene nije bilo 300 godina, onaj kurs je poceo i ekstra ide, imali smo treninge kod ******* na placu, pa onda na poligonu Balkanika, to je negde posle Bezanije, valjda naselje Lesce ili Lestani, sta znam, uglavnom, tamo smo markirali i davali krpu rotu, dobermanu i malinoi (rot cupao rukav, al malinoa rame show zivi... ;)) sledece nedelje boze zdravlja, bicemo u bazi specijalne, verujem da ce biti jos zanimljivije ;-)
*** slika nema, niko se nije setio da slika, al realno ni vremena nismo imali

2d0m1xe.jpg

E migora, sad se vratih iz zr, Aksel udarao po tvrdom rukavu, hahaha, realno davao sam mu polutvrdi, al nisam ocekivao da ce ovako dobar biti, sale ga bas nahvalio, cist u glavi, lep, siguran ko mu otac :) pun ugriz, drugara (sigurno ima preko 100kg ), prilikom malo duzeg napada samo sto nije srusio, al mozda je i spomenuti sam kriv, jer ga nije dobro propustio, pa se citava energija razbila od njegovo telo

odlicno samo ga radi,al daj mu polutvrdi rukav,nemoj odma tvrdi.Nek nauci da zagrize kako valja,no kad si sa Saletom onda se ne boj zna on sta i kako treba.Samo napred,treba da dodjemo do Djoleta bio je kod mene neki dan i kaze da dodjemo.Videcemo nas 3--4 da se skupimo i da doletimo kod vas malo da se druzimo i da nesto uradimo.Imamo i sta da dovedemo:super: imamo 3 belgijanca razbijaju nisko lete u jastuce ili kobasicu:ok:

odlicno samo ga radi,al daj mu polutvrdi rukav,nemoj odma tvrdi.Nek nauci da zagrize kako valja,no kad si sa Saletom onda se ne boj zna on sta i kako treba.Samo napred,treba da dodjemo do Djoleta bio je kod mene neki dan i kaze da dodjemo.Videcemo nas 3--4 da se skupimo i da doletimo kod vas malo da se druzimo i da nesto uradimo.Imamo i sta da dovedemo:super: imamo 3 belgijanca razbijaju nisko lete u jastuce ili kobasicu:ok:

***, imali smo samo levi tvrdi, pa je iz tog razloga ista tako, kuci imam polu tvrdi, trebalo bi da uzmem IPO pravilnik pa da se bacim nesto da probam da izvucem, poslusnost mi je nocna mora, cak su me i to vece cesljali zbog toga, pas mora da ti bude poslusan, bla bla bla :)....trag ladovina, prosto uzivam u njemu :)

Inace imam sigurno ekipu 6,7 ljudi koji bi markirali i doveli svoje pse, ja bi mogao da iscimam saleta da ostane u Bgd taj dan, al samo ako mi se nekoliko dana unapred najavite, da mu javim na vreme.

Sta bi sa one 2 kuje NO sto su ostale kod tebe, da li si nesto zadrzao?

Back