DOGG
Domaćin
- Poruka
- 4.960
kad se dugodlaki održava kako valja može da izgleda deset puta lepše od kratkodlakog, pogotovo što je velika retkost, lično ne bi mi smetalo da imam i dugodlakog crnju, čak šta više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad se dugodlaki održava kako valja može da izgleda deset puta lepše od kratkodlakog, pogotovo što je velika retkost, lično ne bi mi smetalo da imam i dugodlakog crnju, čak šta više
.nije mi jasno zasto je ljudima uvek lepse ono sto nemaju
.nije mi jasno zasto je ljudima uvek lepse ono sto nemaju od onog sto imaju
a te kafene dlake su podlaka koju pas izbacuje iz krzna i to se vadi samo cetkanjem
trebalo bi da valja samo nezno jer ako zapnes , pa i ti nebi bas sedeo miran da te neko cupa
ma ta crvena dlaka koja se pojavi je sasvim normalna pojava, ne znam zašto se ljudi toliko cimaju oko toga, iz dva dobra četkanja nestaje
onaj deo od vrata prema glavi? ma i mojima se isto tako pojavi al lakše je sa dugom dlakom lakše se četka a kimbi kratka i oštra, golema muka dok se očetka
tebi se pas kupa u moru kolko sam cuo pa svaki put posle toga moras da ga isperes sa obicnom vodom a sampone koristim samo kad se dosta uprljaju .smrde, i to sampon za stenad koji se kupuje kod veterinara
znam znam na šta misliš