Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Necu dozvolit da "devojka bez farmerki i suzu" pusti... casti mi moje viteske.Ucini najgore sto mozes,spreman sam na sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objasni mi ovaj fenomen:laa-laa:Kažu da postoji sloboda govora...
Ali nekad, jednostavno, nije fino reći baš sve. Pogotovo ako pritom "kenјaš" (izvini Lexa).
Lexa, videh na nekoj temi; ruzicasti hulahop, krede u boji, dve krpene lutke, lastis iz dedinih gaca i nekoliko sarenih klikera...Lexa:Pa, ako to znaš, što se onda non-stop proseravaš?
Lexa:Objasni mi ovaj fenomen:
Zašto kad mene sahranjuju za relativno uobičajene teme nikada nema drvenih advokata?
Neka nauči devojka da se brani sama, jbt... Neće joj se, valjda, polomiti nokti.
Eh, dete moje... ne pokusavam da budem duhovit. Ti me cinis takvim.Lexa:Čiča-Duranovo, daj ne pokušavaj da budeš duhovit, ne ide ti... Sad vi sabotirate ovu beskrajno interesantnu temu.
A što se devojke koja je "polegla dete" tiče, mogu samo da primetim da ima čitavih 13 poruka i da je, samim tim, verovatno ovde izgubila nekoliko godina od učlanjenja na neke druge aktivnosti... Mislim, vidim da je dosta vas, ovaj, pa, poznaje... Ali, to je moje mišljenje, i moje pravo da kažem.
I, Juliane, ako ti žensko toliko smeta, idi u manastir.
Pozdrav.
Kako : ZAŠTO ?!? :shock: Pa da ne iznerviraš Lexu, eto zašto !!!chokolada:Ja sam nedavno bacila skoro skroz nove crne farmerke jer su me nesto nervirale! :shock: Nemam pojma zasto!![]()