Crna svadba II sezona

Boja bez imena

Primećen član
Poruka
558

Crna svadba II sezona - domaća serija

Oni koji vole domaće serije i uopšteno serije ovakvog tipa verovatno su već negde pogledali drugu sezonu serije Crna svadba čije se emitovanje na Superstaru najavljuje za 25.10.2025.

Prva sezona serije emitovana je, ako se ne varam, pre 3 godine i oni koji su je ispratili od tada su u iščekivanju dugo najavljivane druge sezone.
Trenutno se na Superstaru emituje repriza prve sezone serije, u susret drugoj sezoni, svakog radnog dana od 21h dok epizode od prethodnog dana idu od 20h.

Da li ste već pogledali drugu sezonu serije Crna svadba ili ćete je gledati kada krene "redovno" emitovanje na Superstaru, i kakvi su vam utisci ili očekivanja za ovu novu sezonu serije?

Volite li uopšte ovako nešto da gledate, ili ipak birate nešto drugo?

Iščekujem drugu sezonu na Superstaru, ali bez ikakvih očekivanja - čisto da ne bi došlo do razočarenja. :D
Prva sezona me nije razočarala, mada je ovo zaista daleko od nekog baš dobrog kvaliteta, ali ono ipak je to domaća produkcija pa shodno tome i nije loše. ;)

Nastavak, tj. druga sezona je snimljena kroz nekih godinu i po dana odprilike, ali je, eto, tek sada kroz tri godine (nepune) prikazuju.

Iskreno, najviše bih volela treću sezonu serije Besa, jer mi je ona nešto najbolje što su delom naši uradili u zadnjih xy godina.
Sve ostalo od serija gde je uključena domaća produkcija mi je ili baš loše ili napola ok, pa pri kraju u-ser. :mrgreen:

Nastavak, tj. druga sezona je snimljena kroz nekih godinu i po dana odprilike, ali je, eto, tek sada kroz tri godine (nepune) prikazuju.

Iskreno, najviše bih volela treću sezonu serije Besa, jer mi je ona nešto najbolje što su delom naši uradili u zadnjih xy godina.
Sve ostalo od serija gde je uključena domaća produkcija mi je ili baš loše ili napola ok, pa pri kraju u-ser. :mrgreen:
To je moj član porodice pisao, znam pouzdano da neće. Posvađali su se producenti, tj. Šaper i ovi stranci producenti, tako da ih ovaj prvi blokira, ne može da se nastavi. Čak ni scenario za treću sezonu ne postoji.

Back