"Dodatak jelu" , Ti je "strucni izraz" ili ...?
- - - - - - - - - -
Hrist je bio obrezan.
Zato što je auto blagoslovljen?
Za to neznam , ali cleaner pominje neki noviji model , koji najverovatnije nije jeftiniji , pa rek`o , da se brizni nam ,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrist je bio obrezan.
Zato što je auto blagoslovljen?
"Dodatak jelu" , Ti je "strucni izraz" ili ...?
- - - - - - - - - -
Za to neznam , ali cleaner pominje neki noviji model , koji najverovatnije nije jeftiniji , pa rek`o , da se brizni nam ,ne nasekiraju zbog razlike u ceni ...
ali cleaner pominje neki noviji model , koji najverovatnije nije jeftiniji , pa rek`o , da se brizni nam ,ne nasekiraju zbog razlike u ceni ...
Insajder je stručni izraz...Obelodanjivanje dragi gospodine...
Muka ih naterala s tim poslom oko narodne kuhinje,a ne lezi vraže ako i tu nema zloupotreba kao u Karitasu recimo...
Teško od pametnih sakriti one gadosti-smrad ih odaje...
A što se tiče licemerno blagoslovenih materijalnih vrednosti,svaki se poklon i ne mora primiti,ali viđ vraga-ne sećam se da je crkva išta odbila!
Na sve su alavi! Jadne nemani...![]()
Cliner, kojoj religiji pripadas,![]()
Tako je, vremenom sam sve veci i veci vernik.
Sve vise "verujem" da ga nema![]()
Ako me pitas postovani Glasnice ja sam na ovom forumu cisto radi zabave i ubijanja vremena jer ga imam slobodnog na pretek
To je moj odgovor na "sta cu ovde" a sve sto pisem je moj pogled na verovanje u nekog tamo boga.
Na nesto moras ubiti vreme, igrice ne igram......
Religije su norme stvorene od strane coveka. Religije dele ljude zato sto neki primitivci jos uvek dele religije na prave i lazne.
Nikako.
Covek kome je mirna savest a ne veruje u boga, ne provodi pretek svog vremena na ovakvom forumu.
To je kao da bi verujuci provodio svoj pretek vremena na ateistickom forumu?
To je samo tvoja licna konstatacija. Vernici se ne zabavljaju kao mi bezboznici, oni gledaju samo pravo na veru.
Za prave vernike je verovanje u boga jedna ozbiljna stvar
I ja ne idem na ateisticke forume da ubedjujem ateiste da postanu vernici.
Ako je savest Bog složiću se sa ovom tvrdnjom. Znači da svako ima svog Boga i da jedinstven Bog ne postoji.Savest je najveci dokaz da ima Boga.
Pa ne ubedjujem ni ja nikoga da bude ateista, samo polemisemo, razgovaramo.......
Ako je savest Bog složiću se sa ovom tvrdnjom. Znači da svako ima svog Boga i da jedinstven Bog ne postoji.
Ako savest dokazuje da postoji neko svemoguće biće koje upravlja celom vasionom i svakim čovekom ponaosob - ne vidim kako!