Crna rupa u Evropi ili zašto treba otići?!!

Da li biste napustili crnu rupu u Evropi?

• Da.

• Ne.

• Već sam napustio / la

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Diplomirao sa desetkom a danas ide u javnu kuhinju po hranu za sebe i majku !

HomeBiH

Diplomirao sa desetkom a danas ide u javnu kuhinju po hranu za sebe i majku !​

Bosanska Dijaspora 21/12/2020 1:38 pm

Mladi Prijedorčanin Kristijan Vujčić jedan je od 250 korisnika javne kuhinje ‘Optimisti’ u Prijedoru. Svaki dan dolazi po obrok za svoju porodicu.

Mladi Prijedorčanin Kristijan Vujčić jedan je od 250 korisnika javne kuhinje ‘Optimisti’ u Prijedoru.
Svaki dan dolazi po obrok za svoju porodicu. Ne bi to toliko bilo čudno da Kristijan nije diplomirao s desetkom na temu reforma javne uprave u BiH.

”Nisam jedini koji je ostao bez posla. Svjestan sam da je moja pozicija na toj nekoj društvenoj ljestvici na samom dnu.
Ako se pitate da li me je sram zbog toga, sram me je po zemlji po kojoj hodam, onog fakulteta, one gimnazije rodbine i prijatelja”, kazao je Vujčić.

orizarenews.com

Diplomirao sa desetkom a danas ide u javnu kuhinju po hranu za sebe i majku !

HomeBiH

Diplomirao sa desetkom a danas ide u javnu kuhinju po hranu za sebe i majku !​

Bosanska Dijaspora 21/12/2020 1:38 pm

Mladi Prijedorčanin Kristijan Vujčić jedan je od 250 korisnika javne kuhinje ‘Optimisti’ u Prijedoru. Svaki dan dolazi po obrok za svoju porodicu.

Mladi Prijedorčanin Kristijan Vujčić jedan je od 250 korisnika javne kuhinje ‘Optimisti’ u Prijedoru.
Svaki dan dolazi po obrok za svoju porodicu. Ne bi to toliko bilo čudno da Kristijan nije diplomirao s desetkom na temu reforma javne uprave u BiH.

”Nisam jedini koji je ostao bez posla. Svjestan sam da je moja pozicija na toj nekoj društvenoj ljestvici na samom dnu.
Ako se pitate da li me je sram zbog toga, sram me je po zemlji po kojoj hodam, onog fakulteta, one gimnazije rodbine i prijatelja”, kazao je Vujčić.

orizarenews.com
Sistemski problem, sistemska borba. A ne bezat !...
Kako su mogli braca crnogorci?... Veci srbi od srba? hhe80 nam 🐕‍🦺 👩‍👧‍👦!

Sistemski problem, sistemska borba. A ne bezat !...
Kako su mogli braca crnogorci?... Veci srbi od srba? hhe80 nam 🐕‍🦺 👩‍👧‍👦!
Ne bi to toliko bilo čudno da Kristijan nije diplomirao s desetkom na temu reforma javne uprave u BiH.
Da je studirao nesto pristojno sto ima veze s mozgom ne bi morao
da prehranjuje sebe i majku ovako.
Gde se i sta studira da bi se pisao diplomski rad o reformama
javne uprave u Bosni?

Ne bi to toliko bilo čudno da Kristijan nije diplomirao s desetkom na temu reforma javne uprave u BiH.
Da je studirao nesto pristojno sto ima veze s mozgom ne bi morao
da prehranjuje sebe i majku ovako.
Gde se i sta studira da bi se pisao diplomski rad o reformama
javne uprave u Bosni?
Covek je usijana glava. Svasta mu se moze oprostiti, ali ovo - nikako. :mrgreen: 😄:cool::hahaha::)

...

svako ko može, neka beži iz crne rupe u Evropi.

Из Србије треба бежати једино ако ти прети дугогодишња робија.
А отићи ?

Докле год има посла и редовних плата (макар и малих),
докле год нема инфлације и рата
одавде не треба отићи

јер ћеш тамо где стигнеш сасвим сигурно упитати себе
ј бо те, шта ми би да одем ???
:dash::dash::dash:

Autorska.

Pogledajte prilog 992237

Države na Balkanu koje nisu članice Evropske Unije su crna rupa u Evropi u kojima nikada neće biti dobar život za narod i koje su osuđene na propadanje i nikada neće postati članice Evropske Unije i iz kojih svako ko može treba da ide, da beži i "da se ne osvrće".

Političari lažu, petljaju i nije ih briga za standard stanovništva, nije ih briga za zapošljavanje, nije ih briga ni za mlade ni za stare ni za decu, nije ih briga za natalitet , nije ih briga ni za šta što bi koristilo i donelo neko dobro narodu.

Kada im "dosadi" i ovako jednostavno se "zažele akcije" podeliće oružje i uvesti narode u nove ratove.

Ljudi bežite dok možete. Najbolje su prošli oni što su pobegli i od ratova i od bede i uopšte od atmosfere propadanja unutar crne rupe.

Mladi učite strane jezike, ukoliko već morate završite u crnoj rupi srednju školu, do punoljetnosti ili najkasnije do devetnaeste godine i bežite, napustite crnu rupu, bez žaljenja, bez okretanja nazad, spasite se.

Zato svako ko može, neka beži iz crne rupe u Evropi.
Grešio si i grešiš. Ne budi naivan misleći da će ti položaj roba u stranom svetu biti boljitak. Biće to strašno, o duhovnoj propasti da ne govorim.

Back