Crna rupa u Evropi ili zašto treba otići?!!

Da li biste napustili crnu rupu u Evropi?

• Da.

• Ne.

• Već sam napustio / la

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska.

1629137026096.png

Države na Balkanu koje nisu članice Evropske Unije su crna rupa u Evropi u kojima nikada neće biti dobar život za narod i koje su osuđene na propadanje i nikada neće postati članice Evropske Unije i iz kojih svako ko može treba da ide, da beži i "da se ne osvrće".

Političari lažu, petljaju i nije ih briga za standard stanovništva, nije ih briga za zapošljavanje, nije ih briga ni za mlade ni za stare ni za decu, nije ih briga za natalitet , nije ih briga ni za šta što bi koristilo i donelo neko dobro narodu.

Kada im "dosadi" i ovako jednostavno se "zažele akcije" podeliće oružje i uvesti narode u nove ratove.

Ljudi bežite dok možete. Najbolje su prošli oni što su pobegli i od ratova i od bede i uopšte od atmosfere propadanja unutar crne rupe.

Mladi učite strane jezike, ukoliko već morate završite u crnoj rupi srednju školu, do punoljetnosti ili najkasnije do devetnaeste godine i bežite, napustite crnu rupu, bez žaljenja, bez okretanja nazad, spasite se.

Zato svako ko može, neka beži iz crne rupe u Evropi.

Poslednja izmena:
Мујица мали након штоје обновио "муницију" са бошњачког портала намијењеног малоумним грлима "saf.ba" ево га у наставку серијала "Нисам паметан ал сам зато ошинут за заве паре" епизода 1186 "Јој што не мерем прежалити турски хилафет, шмрц, шмрц, ма нек све оде до шејтана"

Kina uputila notu: Kristijan Šmit nije visoki predstavnik​

AMBASADA Kine u BiH uputila je danas diplomatsku notu u kojoj se navodi da vlasti ove zemlje ne prihvataju legitimitet Kristijana Šmita kao novog visokog predstavnika u BiH.​

https://www.novosti.rs/planeta/regi...ca-kina-prihvata-legitimitet-kristijana-smita

У Сарајеву сви на хапаратима
БИХ остала без високог представника

Kina uputila notu: Kristijan Šmit nije visoki predstavnik​

AMBASADA Kine u BiH uputila je danas diplomatsku notu u kojoj se navodi da vlasti ove zemlje ne prihvataju legitimitet Kristijana Šmita kao novog visokog predstavnika u BiH.​

https://www.novosti.rs/planeta/regi...ca-kina-prihvata-legitimitet-kristijana-smita

У Сарајеву сви на хапаратима
БИХ остала без високог представника

Šta ta objava ima veze sa temom?

Autorska.

Pogledajte prilog 992237

Države na Balkanu koje nisu članice Evropske Unije su crna rupa u Evropi u kojima nikada neće biti dobar život za narod i koje su osuđene na propadanje i nikada neće postati članice Evropske Unije i iz kojih svako ko može treba da ide, da beži i "da se ne osvrće".

Političari lažu, petljaju i nije ih briga za standard stanovništva, nije ih briga za zapošljavanje, nije ih briga ni za mlade ni za stare ni za decu, nije ih briga za natalitet , nije ih briga ni za šta što bi koristilo i donelo neko dobro narodu.

Kada im "dosadi" i ovako jednostavno se "zažele akcije" podeliće oružje i uvesti narode u nove ratove.

Ljudi bežite dok možete. Najbolje su prošli oni što su pobegli i od ratova i od bede i uopšte od atmosfere propadanja unutar crne rupe.

Mladi učite strane jezike, ukoliko već morate završite u crnoj rupi srednju školu, do punoljetnosti ili najkasnije do devetnaeste godine i bežite, napustite crnu rupu, bez žaljenja, bez okretanja nazad, spasite se.

Zato svako ko može, neka beži iz crne rupe u Evropi.
Ovo vec zvuci ocajnicki...

Ovo vec zvuci ocajnicki...

Ne znaju više za koju slamku da se uhvate. Otišao im jedan visoki tatica, drugi se nešto i ne angažuje kako su oni zamislili, baš kao ni MZ, pa je sad na redu "bež'te braćo Srbi u svetlu budućnost, jer mi brinemo za vašu dobrobit i želeli bismo da vas vidimo kako ispunjavate svoj potencijal, ali po mogućstvu rasuti po inostranstvu kako bismo se mi ovde raširili, jer drugačije ne možemo".

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znaju više za koju slamku da se uhvate. Otišao im jedan visoki tatica, drugi se nešto i ne angažuje kako su oni zamislili, baš kao ni MZ, pa je sad na redu "bež'te braćo Srbi u svetlu budućnost, jer mi brinemo za vašu dobrobit i želeli bismo da vas vidimo kako ispunjavate svoj potencijal, ali po mogućstvu rasuti po inostranstvu kako bismo se mi ovde raširili, jer drugačije ne možemo". Tako razmišlja prosečna lojava kaša od mozga.

Nemoj se tri puta zakleti da nećeš morati otići u inostranstvo da zarađuješ svoj hleb i da ostaneš trajno u inostranstvu. Teška su vremena a biće ekonomski još teža u crnoj rupi. Čak možda ti bude trebala veza za odlazak, pa se i mene setiš da ti pomognem.

Nemoj se tri puta zakleti da nećeš morati otići u inostranstvo da zarađuješ svoj hleb i da ostaneš trajno u inostranstvu. Teška su vremena a biće ekonomski još teža u crnoj rupi. Čak možda ti bude trebala veza za odlazak, pa se i mene setiš da ti pomognem.

Ja sam rođen u inostranstvu, idiote. Imam i drugi pasoš osim srpskog, pa sam opet ovde i to čak ne u Beogradu, nego u Kruševcu. A znaš zašto? Jer ovde za iste pare mogu da dobijem deset puta više nego u inostranstvu. Tako da ja ostajem ovde, a ti mi nećeš trebati čak ni za lek.

Poslednja izmena od moderatora:

Back