crna magija

• Začetnik teme Začetnik teme dcd
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hanibal77:
mala zasto nam ne pises neke primere?
ja sam znala brdo i svi su mi izgledali strasno i ubedljivo kad sam imala 17
sad mi je nekako smesno
navodno su i mene nesto poprskali vodom u kojoj je kupan mrtvac da mi bude lose...cula sam da je pre neki dan umrla ta vestica
mislim da ta crna magija zaista deluje dok verujes u nju

kako to mislim?pa ovde ima jedan zena sto je ubila tri svoje bebe.niko nije ni primetio te tri trudnoce,kazu da je ona psihicki izmanipulisala sebe da joj se ne vidi stomak i telo je poslusalo
eto tako i crna magija
Ovo se desilo i u Holandiji, prosle godine. Bila udarna vest. Cak joj ni mama ni decko nisu primetili. Sve bebe je sahranila u basti.
Da li verujem? Sta znam.Desavale su mi se neke cudne stvari kad sam bila klinka, mada sve to 'moze da bude, a i ne mora'...

crnci se svakako bave magijom, ako je to pitanje religiozno.valjda si pratila tv emisije kako razna plemena slve razne bogove i svece ,kako se brane od zlih sila i kakve sve rituale imaju

donedasvno mu je pojam crne magije bio smjesam i svakog ko bi prico o tome smatrasla sam ludim.ali sad vjerujem u to jert se desilo mojoj najboljoj drugarici.cura je pocela da ludi. kosa joj pocela opadati, krene negdje i zaustavi se izgubljena, nezna ni gdje se nalazi ni kud je krenula.tada se zabavljala sa jednim momkom istvarno su se volili,ali u tom periodu kad joj napravljena crna magija, ona kad stane kraj njega, pocne se tresti i zgadi jj se.znam da cete se sad smijati i reci da nisam mormalna ali sdam mrtva ozbiljna, bila sam prisutna. otisle smo kod neke zene koja skida tu crnu magiju,nesto je ucila i zena joj tacno sve nabraja gdje joj se sta nalazi u kuci ko da je 100 puta bila tu, i govori joj na kojem mejstu joj neko napravio.dala nam neku vodu na koju je nesto ucila i rekla da poprska po svom krevetu, iza vrata i u hodniku.hej ljudi to nikad u zivotu necu zaboraviti i sad se jezim kad momislim na to, uf fuj. dosle smo kod nje kuci i pocela da prska tu voda na odredena mjesta, i vjerovali ili ne na tim mjestima se digo neki dim i pocelo da smrdi ko zapaljena guma. poslje toga cura bila opet sasvim normalna.

Ju ju ju...da ne poverujes...
A ko trazi strucnjake,neka zagazi malo u sela istocno od Golupca,samo,
u ona zabacenija. Nemoz` da omane!
U svakoj drugoj kuci ima baba koja zna zanat,
kod njih moze da se pogodi i neki ubrzani kurs magije!
Al `za crnu magiju ima da se malo vise pogadjate.

Treba mi neki strucnjak za magiju. :-)
Zna li neko nesto o magijskom koriscenju belutka? Sta bi on predstavljao?
Ja znam jedno od znacenja,a to je da je belutak u magiji simbol mudrosti i koristi se u ritualima za prizivanje vila i andjela.Moglo bi se reci nesto kao ''kamen mudrosti''.
Uglavnom simbolizuje veliku moc,ali ne znam jos za sta se sve koristi.

ima zaista raznih iskustava, ja imam neka vezana za moju pokojnu tetku i jos neke bliske prijatelje... uf jako je jezvo sta god da je u pitanju. zvali ga mi "crna magija" ili ne znam kako, nesto postoji.
eh da, citala sam jednooom daaavno neka knjiga sa prorocanstvima, astrologijom, gledanjem u je*em li ga sta vise i sl, da ako navodno zapalite svecu u crkvi zivoj osobi za mrtve da ce doticnoj krenuti da se desavaju neke lose stvari... u fazonu nece joj nista ici od ruke...
:evil: uzas

Ja verujem u tome i zelim da vama nesto pitam pa ako je to moguce da mi bilo ko odgovori! Udata sam i cekam bebu ali u glavi celog vremena se meni vrti da ce se meni nesto lose desiti i da cu umreti! Sve je ljepo i bas imam sreden i miran zivot ali itekako se bojim ovim mojih mislima! Jednom sam procitala da je moguce da budes pod dejstvom crne magije i da celog vremena mislis na takve lose stvari! Jel moze neko da mi kaze dali je ovo tocno i kako da izbacim sve ovo iz meni! HVALA PUNO

Ja verujem u tome i zelim da vama nesto pitam pa ako je to moguce da mi bilo ko odgovori! Udata sam i cekam bebu ali u glavi celog vremena se meni vrti da ce se meni nesto lose desiti i da cu umreti! Sve je ljepo i bas imam sreden i miran zivot ali itekako se bojim ovim mojih mislima! Jednom sam procitala da je moguce da budes pod dejstvom crne magije i da celog vremena mislis na takve lose stvari! Jel moze neko da mi kaze dali je ovo tocno i kako da izbacim sve ovo iz meni! HVALA PUNO

Najlakše je da sve probleme pripišemo crnoj magiji, jel da?
Kad bi malo pozitivnije mislila bilo bi ti mnogo lakše u životu, samim tim i kroz trudnoću. Normalno je da osećaš neku dozu straha, u stvari više neizvesnosti, ali taj tvoj problem će pre rešiti ginekolog koji će te uveriti da je sve u redu nego baba vračara...

79201.1701839.jpg

Jel zna neko gde mogu da se nabave odelca za lutkice...ova su mu se pohabala...:think:

da li verujete u crnu magiju i ako ste imali iskustva sa istom gde ste se obratili i kome?hvala

Ne verujem..nikada nisam imala iskustva sa tim ..i ne bih se time bavila..zato sto verujem da svako od nas pise svoju sudbinu..svojim nacinom zivota..odlukama...mislima...svescu i opredeljenoscu....za svoje promasaje..pogresne odluke i kajanja..mnogi traze opravdanje u magiji..koliko verujete toliko ce vam se i desiti..

Ma, magija ne postoji, tj nema efekta, ni bela, ni crna. To je sve samo u glavi. Kako će nekome da naškodi smešno ubadanje krpene lutke, stavljnje mućak jajeta:lol: zakopanog pod prag, osim smrada naravno:lol:
Nažalost, isto je i sa belom, mahne bioenergetičar rukicama, za 50 evrića, podrazumeva se, i bolest ode začas, šef crkne, udaš se za dečka, a baš je hteo da te ostavi, naravno, pod dejstvom crne magije njegove zle bivše devojke...:hahaha:
Religija je već nešto drugo, mada ni tu ne treba očekivati instant rešenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back