Crna maca na poklon! ;)

Sliku mozes da postavis tako sto ces kliknuti na "napredne opcije", pa malo skrolujes ka dole, videces opciju "uredi priloge", kad kliknes na to otvori ti se posebni prozorcic, gde imas "browse", nadjes sliku gde ti je i uneses, i kliknes na "dodaj". U postu ti se onda automatski pojavi i slika. Ako ti je to komplikovano mozes da odes na neki picture host sajt tipa imageshack.com i da preko njega ubacis fotku, i uradis copy/paste linka. Nije tesko, a lakse ces udomiti macu sa slikom. Moj ti je savet da je oglasis na zivotinjskom carstvu, halo oglasima itd., vece su sanse. Ako ostavis sliku mi mozemo da je cirkulisemo prijateljima mejlom, oni svojim prijateljima itd. Sve to povecava sanse za udomljavanje. Puno srece!

Gospodjice14, hvala puno na pomoci i savetima!! :heart:

Prilozi

• Sesi 6.jpg
    Sesi 6.jpg
    115,8 KB · Pregleda: 16
  • Sesi 7.jpg
    Sesi 7.jpg
    121,9 KB · Pregleda: 16
  • Sesi 9.jpg
    Sesi 9.jpg
    42,5 KB · Pregleda: 16
  • Sesi 10.jpg
    Sesi 10.jpg
    51,9 KB · Pregleda: 14
  • Sesi 5.jpg
    Sesi 5.jpg
    116,7 KB · Pregleda: 18
Hvala vam na podrsci! :heart:
Najradije bih je zadrzala, jer sam je mnogo zavolela (kod mene je od svoje trece nedelje, hranili smo je na cuclu! :D ), ali vec imam jednu macku sa kojom nikako da se uklopi, a ide lepo vreme i ja sam sve redje kuci, pa mi je zao da je drzim po ceo dan samu i zatvorenu u cetiri zida. :(
Nadam se da cu imati srece da joj nadjem dom u kom ce biti srecnija nego kod mene... :(

Back