zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Premijer nije oslobodjen nego je dao izjavu pred tuziocem i postupak protiv njega je u toku ... !!! (Da ne dovodimo ljude u zabludu )
Naveo zemo naveo (naveo a ne navela, musko), oces da izbjegnes raspravu a u istoj recenici kazes "ја само желим да расправљам о ставовима и проблемима" ajde zemo raspravi ti oces li da raspravljas ili ne .Ili si kao i "ludi" za koje si, zelis da raspravljas samo o tudjim stavovima i problemima a ne o tvojim (vasim) . Ma ne daj boze da ga oni trebaju braniti (Kosovo i Metohiju), nego sto bi zabadali nosine u tudje dvoriste (e na to zabadanje noza u ledja zemo ja mislim ) . Sto bi i sa kojim pravom priznavali nesto sto nioje njihovo , ne mislis da je malo licimerno i podmuklo ... itd.(moga bi nabrajat do ujutro).
P.S. Da zemo ja znam tvoje razloge dobro da je jos nesto da valja ostalo u tebi vjerovatno je porodicno vaspitanje (tice se cirilice) . Pozdrav
Прво, извињавам се због грешке у писање коју сам направио ословивши те као женско, није ми била намјера. Нећу да избјегнем расправу, али стварно нећу да се препирем с тобом о томе ко сам ја и шта сам, као ни са Славеном. Немам ништа против вас двоје, политику потпуно занемарујем када се упознајем са неком особом. Ово земо не разумијем ста значи

Што се тиче пост скриптума, да, ћирилица је моје писмо, црква православна, а језик српски ијекавског нарјечја (може и црногорски али када га званично признају као језик, баш ме брига како ће се звати.
И на крају, да се мало нашалим, тебе очигледно нијесу добро васпитали пошто видим да пишеш латиницом

Поздрав!