Crna Gora - Zakup 2 lezaljke i suncobrana od 30 do 75 evra DNEVNO

KAO NOĆENJE SA DORUČKOM U HOTELU
Kraljičina plaža zatvorena za javnost, a ulaz na Kraljevu plažu košta 75 eura

kraljicina-plaza-zatvorena-javnost-a-ulaz-kraljevu-plazu-kosta-75-eura-slika-40499.jpg

Onaj ko ovoga ljeta bude poželio da se okupa na nekoj od plaža od Pržna do Svetoga Stefana, biće neprijatno iznenađen.

Osim činjenica da mu kupanje na Kraljičinoj plaži neće biti dozvoljeno, jer je rezervisana za goste „Vile Miločer“, ulazak na Kraljevu ili veliku miločersku plažu stajaće ga nevjerovatnih 75 eura, koliko košta zakup suncobrana i dvije ležaljke.

Nešto jeftinije proći će ukoliko poželi da se okupa na hotelskoj svetostefanskoj plaži, gdje će izdvojiti za mobilijar 50 eura, dok su cijene na gradskoj svetostefanskoj plaži u odnosu na ostale dvije „simbolične” - zakup ležljake i suncobrana je 30 eura.

Ista cijena važi i za plažu ispod hotela „Maestral“, gdje komplet plažnog mobilijara košta 30 eura na dan.

sretno bilo svim ovcama koje idu ovog leta tamo :mrgreen:
SIPTARSKA POSLA

Bečići

zakup lezaljke 3 evra i suncobrana 2 evra.

u grckoj u vecini mesta ne placas lezaljke i suncobran nigde platis samo pice da popijes , a mozes ceo dan da pijes samo jedno pice ako hoces.

znaci u becicima za cetvoroclanu porodicu treba 15 evra dnevno samo za lezaljke i suncobran to je 150 evra za 10 dana

prosle jeseni kad sam bio u grckoj upoznao sam neke makedonce koji idu u septembru za 60 evra u grcku 7 dana put + smestaj

KAO NOĆENJE SA DORUČKOM U HOTELU
Kraljičina plaža zatvorena za javnost, a ulaz na Kraljevu plažu košta 75 eura

kraljicina-plaza-zatvorena-javnost-a-ulaz-kraljevu-plazu-kosta-75-eura-slika-40499.jpg

Onaj ko ovoga ljeta bude poželio da se okupa na nekoj od plaža od Pržna do Svetoga Stefana, biće neprijatno iznenađen.

Osim činjenica da mu kupanje na Kraljičinoj plaži neće biti dozvoljeno, jer je rezervisana za goste „Vile Miločer“, ulazak na Kraljevu ili veliku miločersku plažu stajaće ga nevjerovatnih 75 eura, koliko košta zakup suncobrana i dvije ležaljke.

Nešto jeftinije proći će ukoliko poželi da se okupa na hotelskoj svetostefanskoj plaži, gdje će izdvojiti za mobilijar 50 eura, dok su cijene na gradskoj svetostefanskoj plaži u odnosu na ostale dvije „simbolične” - zakup ležljake i suncobrana je 30 eura.

Ista cijena važi i za plažu ispod hotela „Maestral“, gdje komplet plažnog mobilijara košta 30 eura na dan.

sretno bilo svim ovcama koje idu ovog leta tamo :mrgreen:

Ti sto imaju para za sve to ni slucajno nisu ovce, ne boj se.

Uvek pokusavam da gledam realno na situaciju, bez imalo pristrasnosti pogotovu vezane za naciju i zemlje... ovog puta realno.... Crna Gora propagira anti-turizam sa ovim cenama, 5-10 eura za suncobran i lezaljku na nekoj masovnoj plazi gde se nabije 1000 ljudi ?? nemam komentara... Elitni turizam malo morgen.. U narednih 10 godina, ako stvarno ne bude to elitnog turizma, a tesko da ce ga biti, odose oni u totalni k.... kao destinacija.

Uvek pokusavam da gledam realno na situaciju, bez imalo pristrasnosti pogotovu vezane za naciju i zemlje... ovog puta realno.... Crna Gora propagira anti-turizam sa ovim cenama, 5-10 eura za suncobran i lezaljku na nekoj masovnoj plazi gde se nabije 1000 ljudi ?? nemam komentara... Elitni turizam malo morgen.. U narednih 10 godina, ako stvarno ne bude to elitnog turizma, a tesko da ce ga biti, odose oni u totalni k.... kao destinacija.

uparvo tako .Oni godinama zagovaraju da su elitna destinacija gde nisu za siru populaciju turista ali nesto im ne ide..Neznam ovo sa lezaljkama ranije kad sam isao dole na odmor nisi morao da uzimas lezaljku nego poneses svoju i ne placas nista ..Jel to vise ne moze?

toj djubradi dukljanskoj ne bi ostavio ni evro pa sve da crkavaju od gladi

nek ih hrane vatikan i hasim taci .

imaju oni bolje goste od nas i vece prijatelje - siptare.

samo da im pozelim da im njihove brace siptara bude u "drzavi" sto vise i da sto vise vrse i veliku i malu nuzdu po plazama sirom crne gore.

nemoj tako ...u tim primorskim gradovima Srbi su vecina narocito herceg novi i boka kotorska.........herceg novi je vise srpski nego bilo koji grad u srbiji

A šta je svima Vama čudno kad je u pitanju Crna Gora i njen turizam??? Dokle će te da se iščuđavate ?
Pa sav taj elitni kadar, mislim na one koji vode turizam, ekonomiju pa i neke druge ključne grane, završili su "elitne" fakultete baš upravo ovde, u Srbiji, i to za džaba.
Koliko imaju znanja i inicijativa, vidljivo je, preslikana slika Srbije, jedino što Srbija nema more ali zato ima dosta parking mesta po gradovima i to je vrhunac ekonomije i jedan od stabilnih izvora finansiranja.
Zašto mislite da je Crna Gora izuzetak i da se isto tako ne bi ponašali ovi naši "ekonomisti" i "eksperti" za turizam. Pa dosta vam je da se osvrnete oko sebe i prebrojite "elitna" mesta gde obični ljudi odavno već nemaju pristupa, naročito u našem uzoru i tzv.gl.gradu BGD-u.
Jednostavno, Crnogorci rade ono što su naučili ovde, po raznim Kragujevačkim i BG fakultetima studirajući po 10 i više godina, i sa "korpom" znanja vratili se u rodnu grudu da konkretno u delo sprovedu ovde ispečeno znanje.

Sve je to ok Bane sto si napisao samo poenta je u tome sto se sad oni nas odricu (a i koji ce nam). Prvo su se odvojili, ajde nekako, onda su priznali Kosovo, zatim elitni turizam pa 32 slova iz cega se vidi koliko su jadni isfrustrirani. Poceli da nas gledaju onako sa visine a otvorili smo im oci. Da nije Srbije bili bi beda nepismena.
Zato i mi treba da se odreknemo njih i lepo ko ljudi idemo u prijateljsku Grcku na more umesto sto ih finansiramo. Grci su mnogo ljubazniji pruzaju bolju uslugu a i tamo je mnogo lepse bar meni a za priblizno istu cenu. Cak i da je malo skuplje ja bi opet iso u Grcku. Prvi put sam bio 2008. i vise mi cg ne pada na kraj pameti.

Back