peps Iskusan Poruka 5.074 23.10.2009. u 11:42 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #26 gradac5: I POSLE NEKO KAZE CRNOGORCI BRACA? Kliknite za proširenje... Daleko je ta bagra od pravih Crnogoraca!
gradac5: I POSLE NEKO KAZE CRNOGORCI BRACA? Kliknite za proširenje... Daleko je ta bagra od pravih Crnogoraca!
RКЕКОКЕ Aktivan član Poruka 1.082 23.10.2009. u 11:45 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #27 SANDRINAbg: Kako tek sad ? Ja mislila da su oni odavno svezali zastave i bratski se izbalavili Kliknite za proširenje... свршавају они једни по другима одавно
SANDRINAbg: Kako tek sad ? Ja mislila da su oni odavno svezali zastave i bratski se izbalavili Kliknite za proširenje... свршавају они једни по другима одавно
G gradac5 Ističe se Poruka 2.055 23.10.2009. u 11:49 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #28 peps: Daleko je ta bagra od pravih Crnogoraca! Kliknite za proširenje... A KOJI SU TO PRAVI A KOJI NE PRAVI CRNOGORCI? KOJA VAJDA ZA SRBE OD PRAVIH A KOJA OD NEPRAVIH?
peps: Daleko je ta bagra od pravih Crnogoraca! Kliknite za proširenje... A KOJI SU TO PRAVI A KOJI NE PRAVI CRNOGORCI? KOJA VAJDA ZA SRBE OD PRAVIH A KOJA OD NEPRAVIH?
Сталкер Elita Poruka 23.163 23.10.2009. u 14:04 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #29 loshmi1: U pitanju su novcani pritisci siptarske narko mafije. Kliknite za proširenje... Вероватно има и тога.Питање је само када ће јој од толиког притиска пући кичма.
loshmi1: U pitanju su novcani pritisci siptarske narko mafije. Kliknite za proširenje... Вероватно има и тога.Питање је само када ће јој од толиког притиска пући кичма.
Сталкер Elita Poruka 23.163 23.10.2009. u 14:07 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #30 adem_ks: sad ce se javiti neki..a sta oni breeee. ta oni nemaju pojma... te, mi srbi smo carevi...te, to zbrisemo dok kazes keks... Kliknite za proširenje... Ви да немате мафију и терористе нико никада не би чуо за вас.
adem_ks: sad ce se javiti neki..a sta oni breeee. ta oni nemaju pojma... te, mi srbi smo carevi...te, to zbrisemo dok kazes keks... Kliknite za proširenje... Ви да немате мафију и терористе нико никада не би чуо за вас.
peps Iskusan Poruka 5.074 23.10.2009. u 14:11 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #31 gradac5: A KOJI SU TO PRAVI A KOJI NE PRAVI CRNOGORCI? KOJA VAJDA ZA SRBE OD PRAVIH A KOJA OD NEPRAVIH? Kliknite za proširenje... Jednog dana kad porastes kasce ti se samo
gradac5: A KOJI SU TO PRAVI A KOJI NE PRAVI CRNOGORCI? KOJA VAJDA ZA SRBE OD PRAVIH A KOJA OD NEPRAVIH? Kliknite za proširenje... Jednog dana kad porastes kasce ti se samo
gost 186661 Elita Poruka 24.166 23.10.2009. u 14:12 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #32 Подржавам и предлажем уједињење,што скорије.
peps Iskusan Poruka 5.074 23.10.2009. u 14:14 - Црна Гора успоставља дипломатске односе са Косовом #33 VW1302S: Подржавам и предлажем уједињење,што скорије. Kliknite za proširenje... Crno Kosovo i ( jos) Gora Metohija!
VW1302S: Подржавам и предлажем уједињење,што скорије. Kliknite za proširenje... Crno Kosovo i ( jos) Gora Metohija!