King_Donald
Primećen član
- Poruka
- 828
Ma ovaj sipac i meeee-boy danas dok su pasli neku livadu sigurno su naljeteli na bunike ..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mi stigla privatna poruka (nijesam prikaza ime da ga ne zajebavate) koja ce vam pokazat da ste dobri kad dodjete kod nas na more, ali da ponekad mozete i precerat.
danas, 22:32
A tako znaci, stari sipac i meeeee-boy nasli novu ljubav, vidjoh ja da mi tor nije skoro obivan.....
A tako znaci, stari sipac i meeeee-boy nasli novu ljubav, vidjoh ja da mi tor nije skoro obivan.....
Aj da sačekamo izbore...
Vaš kandidat neće da dobije ni 20%. I n e budi naivan, ne žmuri pred istinom čovječe. Znaš i sam kako stoje stvari. Na popisu se srbinom izjasnilo oko 33% gradjana, da se kojim slučajem opet odradi popis taj broj bi bio prepolovljen...
E'o zapamti ovaj dan, poslije izbora ću te pod$etit' da sam bio u pravu.
Kako tebe treba banovati
Evo vidim da i na ovaj forum dolazi normalan narod. Da nijesam isa na forum B92 pomislio bi da u Srbiju nema veci broj normalnih ljudi.
Bože koliko samo mrzite crnogorce... I šta onda očekujete da mi vas volimo jel'!!!
Ove godine ćemo postat zemlja kandidat za ulazak u EU.
ma jel a sto tebe briga jel ima u Srbiju normalan narod, teba se brines vise za CrnuGoru i njihovo zdravlje
izvinjavamo se onda ako izazivamo cudjenje
ima nas vise ovde pa kolege
nijesam ovi nemaju veze sa pricom ovde
Mene su sluzili kad sam ljetova u hotel na primorje. Nemam zamjerke.
Ja se bas ne bih radovao. Oni sto rade dole u sezoni vecim delom odnose zaradjeni novac iz Crne Gore. Pa gde je tu korist za samu Crnu Goru? Bio je cak slucaj da decko sezonac ode dole,zaradi,u slobodno vreme se bucne,a onda svoju zaradu ponese sa sobom u Srbiju,