Crna Gora primljena u EU!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mi stigla privatna poruka (nijesam prikaza ime da ga ne zajebavate) koja ce vam pokazat da ste dobri kad dodjete kod nas na more, ali da ponekad mozete i precerat.

danas, 22:32

Iste sam porke i ja dobio pa sam dotičnog stavio na listu nepoželjnih. Evo poruke... Ja ću prikazat' njegovo ime...

Privatna poruka: poz
18.01.2008., 18:09
Markones
Registrovan korisnik

Učlanjen: 15.01.2008.

--------------------------------------------------------------------------------

Jako bih voleo da ti nekada ljubim noge i lizem patike...
Ako dodjes u Beograd bilo bi mi zadovoljstvo da to uradim

Aj da sačekamo izbore...
Vaš kandidat neće da dobije ni 20%. I n e budi naivan, ne žmuri pred istinom čovječe. Znaš i sam kako stoje stvari. Na popisu se srbinom izjasnilo oko 33% gradjana, da se kojim slučajem opet odradi popis taj broj bi bio prepolovljen...
E'o zapamti ovaj dan, poslije izbora ću te pod$etit' da sam bio u pravu.

Запамти..видећемо...ја сам био тамо и причао са људима, како сте их застрашивали, претили и давали отказе, па то нису радили ни за време апартхејда..

Срамота

Управо сте заражени Амиш компјутерским вирусом. Пошто Амиши немају компјутере, он је заснован на систему части. Зато вас молимо да обришете све фајлове са вашег рачунара. Хвала вам на сарадњи.
2mufu8

Mene su sluzili kad sam ljetova u hotel na primorje. Nemam zamjerke.

Ja se bas ne bih radovao. Oni sto rade dole u sezoni vecim delom odnose zaradjeni novac iz Crne Gore. Pa gde je tu korist za samu Crnu Goru? Bio je cak slucaj da decko sezonac ode dole,zaradi,u slobodno vreme se bucne,a onda svoju zaradu ponese sa sobom u Srbiju,nju doda na svoju ustedjevinu i ode jos jednom na more u Bugarsku,Grcku,Tursku ili k'o djavo skupu Hrvatsku,ali kao turista. :lol: Ni Srbija nema neke koristi od toga,ali njemu barem lepo. Nije cesto,ali bilo je i toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back