Crna Gora - potpuno drugačiji pristup

Kasno sad......sezona je vec na izmaku; da ne kazem gotova :)

Hehe, nikad nije kasno... brzo će nova sezona :):):) A od sledeće sezone, konačno, - kraj je mukama sa vodom na crnogorskom primorju - regionalni vodovod je gotov - ima vode u izobilju, direktno sa izvorišta na Skadarskom jezeru. Eto... jedna primjedba manje ... ostaje ih 9 :):):)

turizamcg.com

P.S. Svima koji su boravili u Crnoj Gori ovog ljeta želimo da se zahvalimo na posjeti, a svima koji su nas kritikovali i upućivali nam sugestije i konkretne predloge i zapažanja - zahvaljujemo se i nadamo da će veliki dio toga u narednim sezonama biti u potpunosti riješen.

I naravno - dobrodošli u zimsku Crnu Goru :) Sezona skijanja i grudvanja je blizu - a Žabljak i Kolašin vas očekuju... :):):)
 
Jerotije,vraže jedan:vudu: :brus:
Šalu na stranu,čula sam da je tamo privremeno boravio pravni fakultet,a poznato je da su studenti k'o cunami,čast izuzecima....

Da, tačno je da su studenti boravili preko godine u hotelu Aleksandar. Međutim, i dalje je sasvim normalno sredjen. Broj studenata katedre Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Budvi je ... blago rečeno - zanemarljiv da bi isti mogli od hotela kakav je Aleksandar - napraviti Studentski dom :):):)
 
I sve to u C gori :D

Registruj se regularnoa a ne ovako......providno je

Par godina nisam koristila ovaj forum, pa zaista ne razumem sta znaci da se registrujem regularno, a pogotovo ne razumem opasku da je "providno"!
Postavila sam sta trazim, ako neko ima nesto pametno da mi napise neka izvoli!
A za tvoju informaciju, nasla sam vec takav smestaj, o da u CG, ali sada hocu jos malo da se raspitam, da nadjem vise ponuda, pa da izaberem najbolju i najpovoljniju naravno!
 

Back
Top