МАЧАК Buduća legenda Poruka 25.542 30.10.2009. u 11:09 - Crna Gora okupira Kosovo! #201 Stari Crnogorac: Kliknite za proširenje... Е ОВОГА ДРУГОГА ВАМ ПРЕПУШЋАМ....
Stari Crnogorac Domaćin Banovan Poruka 4.066 30.10.2009. u 11:21 - Crna Gora okupira Kosovo! #202 МАЧАК: Е ОВОГА ДРУГОГА ВАМ ПРЕПУШЋАМ.... Kliknite za proširenje... Ti se izasmija danas, ka ja u zadnje dvije godine. "A znam ja tu veselu Srbadiju." (Njegos)
МАЧАК: Е ОВОГА ДРУГОГА ВАМ ПРЕПУШЋАМ.... Kliknite za proširenje... Ti se izasmija danas, ka ja u zadnje dvije godine. "A znam ja tu veselu Srbadiju." (Njegos)
МАЧАК Buduća legenda Poruka 25.542 30.10.2009. u 11:32 - Crna Gora okupira Kosovo! #203 Stari Crnogorac: Ti se izasmija danas, ka ja u zadnje dvije godine. "A znam ja tu veselu Srbadiju." (Njegos) Kliknite za proširenje... Е ја сам баш такав...како велики српски пеник Његош рече.
Stari Crnogorac: Ti se izasmija danas, ka ja u zadnje dvije godine. "A znam ja tu veselu Srbadiju." (Njegos) Kliknite za proširenje... Е ја сам баш такав...како велики српски пеник Његош рече.