Crna Gora nezavisna.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Normalno..........tipicno za Srbe sve znaju a nista kukavci ne znaju. Glupi ko partizanka Mara koja sedi na kamen studencu..............

It seems that we were with stupid ones two years ago... :mrgreen:

Until you Montenegrins don't finish arguing about your own (potentially newborn:lol:) language,I decided to alleviate your efforts in understanding Serbian. So I write my posts in English,because I see that you didn't understand anything written here. It is a big compromise to you. :super:

Ako bi napisao "lijepo" ti bi tada znao da sam cevljanin, Niksicanin, |Crnogorac?

To bi tebi budalo prvo palo na pamet, a ne oni koji su ti zaklali 1 000 000 brace i bacili u jame!

Ja pisem ijekavski pa nisam ni cevljanin,ni Niksicanin,ni Crnogorac.Kakvo ti je to cojstvo i junastvo stiditi se svoga i sakrivati iza tebi tako odvratnog dijalekta?Imam ja takvih na odjeljenju jadova koji nisu jos razgranicili sami sa sobom .Dodji i ti-ima mjesta care,pardon,grofe,ili sta si vec utripovao da si?Prvo ti uzmemo anamnezu pa te stavimo na posmatranje.Nista ne boli

Majmuni glupi..............Vladika Nikolaj sv. Velimirovic je reko sta..........:

Ko pogodi dajem mu 200 E...........

Ајде бре паћениче, скини нам се с`гњурца ! Да ти је добро у тој твојој независности не би нас се ни сетио већ би се препустио благодетима које је независност донела теби и таквима као што си ти.
Иди бре па се гњурчи по Улцињу, Плаву, Гусињу и по оном бувљаку на пљувомет од Подгорице и пусти нас зависне глупе мајмуне на миру, ако бога знаш !

Evo cesem dupe od sekiracije sto mi ti kukavce ne verujes................

Pa vi ste svi nepismeni, ja uzivam da vas po vas cijelu nos zajebavam..........

Када те прави Црногорци буду нагазили, гребаће ти матер што се лажно представљаш и брукаш их !
Мујо, момци су те провалили, одгреби више .
Фонд речи ти је тако богат да си већ после једне неуспеле просто-проширене реченице почео да се понављаш. Ниси више интересантан.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back