CRN I PLAVOOK

EGYPTIAN CAT

Domaćin
Poruka
3.869
Poklanjam mace staro oko tri nedelje, ocisceno od crevnih i koznih parazita, zdravo, veselo i umiljato. Pocelo da uzima cvrstu hranu, naucilo da koristi pesak. Crne je boje, verovatno muskog pola (ni veterinar jos nije siguran).

Mace je izbaceno u prometnoj ulici (verovatno iz automobila), ne bi li se "izbacivac" brzo "resio" problema nezeljenog ljubimca. Jos slepo, gegalo se i teturalo ka kolovozu. Auto ispred nas ga je jedva izbegao, mi smo stali... Sada ceka svoj trajni dom.

Br. telefona i kontakt osoba za dalje informacije i dogovore: 063 10 15 935 (Boris) ili tanmilbab@hotmail.com /063 10 80 974 (Tanja).

Foto: B. Ivancevic

Prilozi

• Crni 1A.jpg
    Crni 1A.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 41
Ne mora da znaci, al' moze da bidne :think: :).

Podaci iz prvog posta dobijeni od coveka koji je mace nasao i brine o njemu vec neko vreme, a udomljavanje je i dalje aktuelno.

Prica je sira od navedenog ali je sustina u pristojnom udomljavanju, pa ... zadrzimo se na tome. Hvala :D.

Poslednja izmena:
E, Lelem... Jeste nezgodno kad nije u pitanju isti grad, al' jedino sto mogu da ti predlozim jeste da se javis Borisu, lepo se izrazgovarate pa vidite mozete li se nesto dogovoriti. Nemam, nazalost, neku bolju soluciju.

Vidi sa nekim veterinarom, bila je pre Sedaln pasta ali čini mi se da je više ne proizvode (ili je nema kod nas u prodaji) koja je pomagala baš u takvim situacijama, ali sa mačkama je to sve rizično, drugačije reaguju na lekove.

ja sam jednom mom macanu dala tableticu za smirenje koja uopste nije delovala na njega
busom bg-cacak drao se k`o manijak...sreca da je bio neki star autobus kome se jako cuo motor,tako da macana niko nije bas cuo

Vec mi je jedna maca umrla na razdaljini od 20ak kilometara. Uplasila se i nije htela da jede i nije izdrzala. Zato se plasim, bas se plasim. Nasao sam i prevoz i sve, samo mi je to rizicno. Videcu sa Borisom danas.

Da ih smiri to. Hteo bih da usvojim gore pomenutu macu, ali 130km puta u kolima joj nece prijati.

ja mislila to isto. i kad sam se iz bga selila za ca
mislila sam da ce mi macka poludi u kolima u tolikom putu
U sustini, malo se bunila i qkala prvih pola sata, a onda se smirila, iskulirala na mojim kolenima (zaspala) i to je to :)

Poslednja izmena:

Back