- Poruka
- 19.509
Dokazi ''pranje novca'', optuzujes bez dokaza...Finansira se i mnogo većim stvarima. Pranje novca je samo dodatna delatnost.
A prikazati i otkriti Zver je pomoć posrnuloj braći i sestrama, a ne sud.
Daleko si ti bez Isusa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokazi ''pranje novca'', optuzujes bez dokaza...Finansira se i mnogo većim stvarima. Pranje novca je samo dodatna delatnost.
A prikazati i otkriti Zver je pomoć posrnuloj braći i sestrama, a ne sud.
Tebi smeta istina i propovedanje ucenja Crkve LDS.
i vlada bela kuga...Sve je to lepo, ali mi to imamo na nasem jeziku prevedeno, vec vekovima.
Kakve veze onda ima tvoja izjava da li je Isus bio registrovan ?Upravo tako. To i stoji u mom postu.
i vlada bela kuga...
Da se boris za istinu, onda nebi iznosio neistine da kao Crkva LDS se bavi pranjem novca ...i slicne gluposti. To si ti jednostavno izmislio da probas da napakostis, ali sve to pada u vodu jer nemas dokaza.Ja se borim za istinu. A pripovedanje sekti mi ne smeta lično. Žalim samo one koji padnu pod njihov uticaj.
Crkva LDS je vec donirala nekoliko miliona eura da pomogne narodu u Srbiji, kao sto pomaze i drugima.Vlada sistematsko ubijanje mog naroda.
Dokazi ''pranje novca'', optuzujes bez dokaza...
Daleko si ti bez Isusa...
Kakve veze onda ima tvoja izjava da li je Isus bio registrovan ?
Crkva LDS je vec donirala nekoliko miliona eura da pomogne narodu u Srbiji, kao sto pomaze i drugima.
Da se boris za istinu, onda nebi iznosio neistine da kao Crkva LDS se bavi pranjem novca ...i slicne gluposti. To si ti jednostavno izmislio da probas da napakostis, ali sve to pada u vodu jer nemas dokaza.
To je tak krasno, ali mi smo sami sebi donirali trilione eura kroz svakodnevni zivot.
Zaista, ako hoces da pomognes, zamoli tvoje gazde da ne ubijaju ljude sirom planete.
Crkva LDS je vec donirala nekoliko miliona eura da pomogne narodu u Srbiji, kao sto pomaze i drugima.
Pa ti dokaži da nema pranja novca.
A koliko sam ja daleko od Isusa, nije na tebi da sudiš.
Ne mozes ti mimo drzave, i SPC je morala da bude upisan u verski registar.Ima. Za propovedanje istinite vere nije potrebna registracija. Za vas, koji ste u stvari NVO, naravno da jeste.
Ovo je smesno, da li nastupas negde honorarno ?To je tak krasno, ali mi smo sami sebi donirali trilione eura kroz svakodnevni zivot.
Zaista, ako hoces da pomognes, zamoli tvoje gazde da ne ubijaju ljude sirom planete.
Ovo je smesno, da li nastupas negde honorarno ?
Vidim kako se boris za istinu, kada iznosis neistine, ako imas dokaze za krivicna dela koja spominjes, prijavi...Borim se za istinu, kao i mnoga moja pravoslavna braća. Zato smo i ovde. Da razotkrijemo takve kao što su LDS.
Ko iznese optuzbu, on mora da je dokaze !
Daleko si ti od Isusa....
Posto Isus nije propoveda....vidim da si expert po pitanju Biblije.Utah ja ne znam da li je tebi jasno da je pravoslavna vera zidana na kamenu a ne na pesku kao sto rece Isus tako da ti je misionarenja medj pravoslavnim zivljem pisanje uz vetar.
Ne mozes ti mimo drzave, i SPC je morala da bude upisan u verski registar.
Moj maternji jezik nije srpski.Јесу ли и ово донације за образовање младих из Србије ? Иначе, на српском се каже (милиона) евра.
http://www.czipm.org/mormon.html
Vidim kako se boris za istinu, kada iznosis neistine, ako imas dokaze za krivicna dela koja spominjes, prijavi...
Ovakvim pisanjem ti razotkrivas samog sebe.