Crkva Isusa Hrista Svetaca poslednjih dana

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbi i Hrvati zive danas zajedno i u Srbiji i u Hrvatskoj, i vencavaju se izmedju sebe. Reci da dva naroda ne mogu da zive zajedno je neprihvatljivo.

Хрвати ће оставити Србе на миру након што их доведу на ниво статистичке грешке, а то је малтене већ одрађено. Мада, да смо сви имали мормоне да нас науче правим вредностима - сви би били деца цвећа и мир би владао свуда.

Srbi i Hrvati zive danas zajedno i u Srbiji i u Hrvatskoj, i vencavaju se izmedju sebe. Reci da dva naroda ne mogu da zive zajedno je neprihvatljivo.

Živi veoma mali broj Srba u Hrvatskoj koji ne mogu da povrate svoje otete i spaljene kuće i stanove, ni svoje rođake koji su ubijeni u Bljesku i Oluji, ni u genocidu za vrme II svetskog rata. Informiši se malo o istoriji naroda u koji si došla da propovedaš za pare.

Sta je pljuvanje ? Reci da je SPC dosla u Ameriku, i da nije tradcionalna Ameicka crkva, da ima ucenje o krsnim slavama,badnjaku,ikonama,svecima,..o kojima nema nista u Bibliji ?
Za tebe je reci istinu pljuvanje, zasto ti smeta istina ?
Vidm kako ti razmisljas.

Причај ми о томе како су Мормони Индијанци. И 99% данашњих Американаца су дошли из Европе, Азије, Африке. Притом су ови из Европе истријебили старосједиоце. Што ћемо сад?

Хрвати ће оставити Србе на миру након што их доведу на ниво статистичке грешке, а то је малтене већ одрађено. Мада, да смо сви имали мормоне да нас науче правим вредностима - сви би били деца цвећа и мир би владао свуда.
To sto pricas nije tacno, Srbi normalno zive u Hrvatskoj i ucestvuju u politickom zivotu. Crkva LDS ni jedan rat nikada nije podrzavala.

АКо већ тврдиш да си живјела у Југославији, онда би морлаа да знаш за сва дешавања овдје. И како онда градити суживот онда?.

To sto pricas nije tacno, Srbi normalno zive u Hrvatskoj i ucestvuju u politickom zivotu. Crkva LDS ni jedan rat nikada nije podrzavala.

Да, нормално живе у земљи у којој се велича Павелић, Старкевић, Лубурић, у којој Томспон окупља на хиљаде људи на својим концертима и у којој је највећи државни празник протјеривање хиљада и хиљада Срба из те земље.

Причај ми о томе како су Мормони Индијанци. И 99% данашњих Американаца су дошли из Европе, Азије, Африке. Притом су ови из Европе истријебили старосједиоце. Што ћемо сад?
Znaci Evropljani su istrebeli starosedeoce ? Mogu ti reci da nisu jer ih ima jos.

АКо већ тврдиш да си живјела у Југославији, онда би морлаа да знаш за сва дешавања овдје. И како онда градити суживот онда?.
Sta ti predlazes da se postavi zid ? Naravno da moze da se gradi suzivot, sta kaze Ustav Srbije - Srbija je drzava svih gradjana .

Не схваташ нити разумеш много, а колико ја знам то су неки неопходни предуслови за мисионарски посао. Види се да ниси одавле.

А СПЦ је изазвала рат, да ли је то генијални закључак ?

Да, нормално живе у земљи у којој се велича Павелић, Старкевић, Лубурић, у којој Томспон окупља на хиљаде људи на својим концертима и у којој је највећи државни празник протјеривање хиљада и хиљада Срба из те земље.
Isticanje ustaskih simbola je zabranjeno u Hrvatskoj, Thompson je zavrsio svoju karijeru od kada je pukao hdz.
Srbi imaju svoje politicke partije i deluju.
Inace vernici Crkve LDS Srbi i Hrvati nemaju nikakav konflikt.

Не схваташ нити разумеш много, а колико ја знам то су неки неопходни предуслови за мисионарски посао. Види се да ниси одавле.

А СПЦ је изазвала рат, да ли је то генијални закључак ?
Da li si u srednjoj skoli imao logiku ?
Na osnovu kojih moji recenica ti previs takav zakljucak.
Verovatno ti razumes mnogo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back