Crkva Isusa Hrista Svetaca poslednjih dana

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to ta logika Utah..
U Americi živi i radi puno naših ljudi i logika je ta da svoju tradiciju nose sa sobom a ne panflete i priču o svom vidjenju boga..
Klasična infiltracija sa ciljem, koji naravno nije poznat ni površini tj. izvršiocima, šetačima je upravo misionarenje kome su sklone
takozvane "new age" organizacije..
Bez obzira SPC je dosla u Ameriku i ima pravo da propoveda svoje ucenje, bez obzira sto nije tradicionalna Americka crkva.
Zakon Srbije dozvoljava delovanje registrovanje verskih zajednica i crkava, i da propovedaju svoje ucenje.

Bez obzira SPC je dosla u Ameriku i ima pravo da propoveda svoje ucenje, bez obzira sto nije tradicionalna Americka crkva.
Zakon Srbije dozvoljava delovanje registrovanje verskih zajednica i crkava, i da propovedaju svoje ucenje.

Izvini,koliko ti treba da shvatiš da niko ovde ne dovodi u pitanje vaše pravo da propovedate? Mi samo kažemo da ono nije i neće biti uspešno. Isto tako, koliko ti treba da shvatiš da se svi ovde apsolutno slažemo sa svim što je blaženopočivši Patrijarh Pavle napisao u svom pismu Karingtonu?

Zanima me kako je Džosef Smit video Boga (kao i Mojsije) kad je u Novom Zavetu napisano da je sledeće viđenje Hrista tek kada se on bude pojavio posle velike bitke protiv Zveri kada će je poraziti.

Hrišćansko učenje je da su svi oni koji se pre toga budu predstavljali prorocima, lažni i da će oni i njihovi sledbenici biti kažnjeni na Strašnom Sudu.

Mislim, ja dobro znam šta ste vi, cilj mi je da vas drugima predstavim u pravom svetlu (ili tami).
Video ga je ocima.
Tako da bi i ja mogla tebi da postavim pitanja o mnogim ucenjima SPC koje se ne nalaze u Bibliji.
Cilj je da se ljudi upoznaju sa Crkvom LDS, jer dosada su iznosene samo lazi kako je rasiticka,poligamijska,sekta,hoce da unosti Srbiju....a legalno deluje, ako su tako ocigledne te ''subverzivne akrivnosti'' i postoje dokazi sa wikipedi, zasto se ne zabrani Crkva LDS u Srbiji.

Izvini,koliko ti treba da shvatiš da niko ovde ne dovodi u pitanje vaše pravo da propovedate? Mi samo kažemo da ono nije i neće biti uspešno. Isto tako, koliko ti treba da shvatiš da se svi ovde apsolutno slažemo sa svim što je blaženopočivši Patrijarh Pavle napisao u svom pismu Karingtonu?
Kako se ne dovodi pravo, ako se konstantno podmecu neistine da je Crkva LDS rasisiticka,mrzi Srbe....
Ti ne predstavljas sve na ovom forumu, a procitaj pismo.

Ako pogledas stav SPC za vreme poslednjeg rata, ima video snimke sta svestenici govore, nisam ja montirala te snimke nije montaza, e onda sam ja napadnuta da mrzim SPC, posto sam postavila te snimke, Ti snimci su bili na televiziji Srbiji. Da li to znaci onda da i tv s mrzi SPC ?
Soucite se sa istinom.

Став СПЦ за време последњег рата ? Да видимо шта каже тадашњи патријарх српски:

- Čuvajmo se od neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi.

- Kada bih bio poslednji Srbin, pristao bih da nestanem, a da ne bude zločina.

- Pristao bih da nestane ne samo velika nego i mala Srbija i svi Srbi sa mnom, a ne bih pristao na neljudstvo i nečoveštvo.

Тако је говорио благопочивши патријарх српски Павле, а слика и прилика фармера и самозваног пророка Џозефа Смита је следећа:

http://gapages.com/smithjf1f.jpg :whistling:

Став СПЦ за време последњег рата ? Да видимо шта каже тадашњи патријарх српски:

Тако је говорио благопочивши патријарх српски Павле, а слика и прилика фармера и самозваног пророка Џозефа Смита је следећа:

http://gapages.com/smithjf1f.jpg :whistling:

Kada sam zadnji put napisala izjave Patrijaha Pavla sta je izjavljivao za vreme rat u ex-Jugoslaviji, sve poruke su izbrisane, a ti sada stavio samo poruke koje tebi odgovaraju, napisi sve ako smes.
Ukucas JS i prvo sto nadjes na internetu to je istina i to je objavis....

Jel ovo tema o SPC ili o toj moronskoj sekti? pregledao sam postove malo unazad i vidim da se posto-poto pljuje po SPC a o toj sekti i sektaskim metodama te LSD se malo govori? i sto se zove LSD jel to tamo besplatno dele halucinogene? to bi objasnilo ponasanje odredjene osobe...

Sta je pljuvanje ? Reci da je SPC dosla u Ameriku, i da nije tradcionalna Ameicka crkva, da ima ucenje o krsnim slavama,badnjaku,ikonama,svecima,..o kojima nema nista u Bibliji ?
Za tebe je reci istinu pljuvanje, zasto ti smeta istina ?
Vidm kako ti razmisljas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back