+CRADLE OF FILTH+

Super bend,Dani inace ima strava glas i pesme za zenskim glasovima su extra!!!
Meni najbolji album je definitivno Midian.
Evo malo podrske za Unholy gates of Midian!!!Jadna ona samo Highper na njenoj strani...

COB_girl:
Super bend,Dani inace ima strava glas i pesme za zenskim glasovima su extra!!!
Meni najbolji album je definitivno Midian.
Evo malo podrske za Unholy gates of Midian!!!Jadna ona samo Highper na njenoj strani...

Tako je...
a010.gif

volim ove pesmice uz spot:babylon ad,from the crade to...,hallowed,her ghost,born in a burnial gown,scorched earth erotica(2 verzije imam,nasty i extra nasty)....Halloweed by the name,za spot su uzeli manga film 'Nindzas Scroll' koji bih toplo preporucila....

ao bre ljudi, danijev glas sigurno nije dobar. Barem znam kakav ce mi biti ako se jednom odlucim za kastraciju.... A generalno protiv COF nemam nista, slusao sam ih extremno jedno vreme. To ne znaci da ih sad ne slusam.... : ) . Nego mnogu bre, sve pesme su u mol-u . SVE!!! Ali dobro, svako ( ko relativno poznaje muziku) bi mogao da pravi takvu muziku....

Midian , ne daj se za ono sto volis... Mene su satirali na gnr-u za metallicu pa sam preziveo. Sta ces , dokoni ljudi , znas , sve su oni postigli u zivotu, i oni su svi bezgresni pa sad mogu da pljuju sve zivo...

slusaj..da ja kazem iskreno!!!!!!!ja cradle obozavam!!!!!! :) sve u svemu..
nekada sam bila blekerka i bili su mi neko vreme omiljeni band(na pocetku).onda sam pocela da slusam drugaciji black sto sam zavolela vise od cofa(immortal,emperor,darkthrone..)..
a vise nisam blackerka ali slusam black cesto,a i cof..samo sto me stvarno ponekad smore.
mada..neke stvari od cofa cu zauvek voleti i ostace mi sve vezano za cof u lepom secanju..kad se samo setim koliko sam ludela za njima..
NYMPHETAMINE,nikad bolja pesma...
a to da je cof velika komercijala,da je dani mnogo utripovan itd,i dalje stoji,ali nista ne menja..
mogla bih ja sad o tome i ovako do sutra..tj.prekosutra.. :) ali odo da spavam :) . . .

Ajde ljudi nemojte tako ja ih baš gotivim! Medju najboljin grupama su mi!!!!! A Dani-ja obožavam jako mi je "dobar"! Jeste metar i zgažena kokica ali baš je cakan!!!! :) Svi albumi su mi super pogotovo onaj V Empire Or Dark Faerytales In Phallustein (1996) i najnoviji Nimphetamine!

Back