CRADLE OF FILTH po tebi...

vase misljenje

• cradle je bruka za pravi black metal!

• cuo sam koju stvar.dobri su

• nikad cuo

• obozavam ih!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zvuči kao vlažni san svakog black metalca :lol:
nemam para, al' ću zato da bacam kletve na sve srećne motherf'uckere koji idu na koncert...

nije u tome poenta vec COF i Moonspell prave odlicnu atmosferu i imaju bolji scenski nastup od vecine bendova.A ne samo raw raw,da se naziru instrumenti a masa se pali ne znajuci koju pesmu bend svira misleci da je to troo. z:p

Pobedio si
super-retard.jpg

Nek' se 'ebu u dupe (tj može Gaahl da odradi posao hihihih), ako bude 11-og, tada su HammerFall/Sabaton/Bloodbound, živo me zanima i gde bi smestili ove pošto su HF i ekipa već zauzeli SKC. I onako bih išao uglavnom zbog Moonspella i pokoje pesme CoF-a...

Ne znam za datum, ali to da će koncerta definitivno biti reče na Yumetalu lik koji je za dosta koncerata nekih otvarao teme, nije do onih što za*ebavaju narod.

Čekaju valjda potvrdu koncerta.

Organizator je lik koji je radio Morbide i ekipu, kao i npr Biohazard, Madball, mislim i Marky Ramone-a, što označi da očekujete neke oficijelne informacije (tipa lepo odete na sajt organizatora i vidite sve) na Sveti Nikad :lol: Kad saznate da je počela prodaja karata, kupite kartu i to je to, hope so da na karti piše kada 'cert počinje, a već će se saznati za predgrupe, tje zna se, ako ne bude promena nekih...

Back