InJoyAndSorrow
Primećen član
- Poruka
- 910
nema! idi si kupi na buvljaku kao i svi mi
![]()
tako je!!!
ulica vojvode Googla br. search ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema! idi si kupi na buvljaku kao i svi mi
![]()
Veliki sam fan cradle of filth-a . I mogu vam reci da valjaju i oni su vecinom underground black metal. muzika je laksa ali lirike su fucked up, i naravno paganski jezik i staro engleski. zato ih i postujem jer su zajebani na svoj nacin. poceli su da ubacuju melodiku u zadnji album i to me je impresioniralo, nisam verovao kada sam cuo ali valja se ! nisu losi.
In an age crucified by the nails of faith
When rank scarecrows of christ blighted lands
An aloof Countess born an obsidian wraith
Dared the abyss knowing well She was damned
Her life whispered grief like a funeral march
Twisted and yearning, obsessed an entranced
With those succumbing to cruelty
Crushed 'neath the gait of Her dance
A whirlwind of fire that swept through the briers
Of sweet rose Her thickets of black thorn had grasped...
nabavio sam neki dokumentarac gde se zajebavaju intervjui sa dani-em i jedino im zameram sto su ******
Anketa je glupa do granica koje ljudski um ne moze da pojmi...Pobogu,kakva su ti ovo pitanja?I sta je pisac hteo da kaze ovom urnebesnom reenicom "cradle je bruka za pravi black metal!"?
Pravi black metal je umro,taj pravi underground duh zivi medju samo par bendova,a oni su dovoljno pametni da se ne zamlacuju mainstream metal grupama i trose vreme na mrznju prema njima[kao i iskreni black metal fanovi],vec furaju svoju stvar i rade zarad sebe.
Cradle Of Filth su GOTOVO SVAKOME ko pocne da slusa black metal prvi bend koji otkrije!
Ja ih izuzetno postujem[Damnation And A Day,Midian,Vempire,Cruelty And The Beast...to su remek-dela ekstremnog metala],iako se moj ukus tokom godina promenio,ne mogu da poreknem ili ponistim uticaj koji su imali na CELOKUPNU SVETSKU METAL SCENU.
@elderane
svaka cast,verujem da ce to biti jedna od svetlijih tacaka festivala!
ima li sanse da se dovede Mayhem kojim slucajem?ili Shining?
i to kaze neko ko fura najtvis!
Anketa je glupa do granica koje ljudski um ne moze da pojmi...Pobogu,kakva su ti ovo pitanja?I sta je pisac hteo da kaze ovom urnebesnom reenicom "cradle je bruka za pravi black metal!"?
Pravi black metal je umro,taj pravi underground duh zivi medju samo par bendova,a oni su dovoljno pametni da se ne zamlacuju mainstream metal grupama i trose vreme na mrznju prema njima[kao i iskreni black metal fanovi],vec furaju svoju stvar i rade zarad sebe.
Cradle Of Filth su GOTOVO SVAKOME ko pocne da slusa black metal prvi bend koji otkrije!
Ja ih izuzetno postujem[Damnation And A Day,Midian,Vempire,Cruelty And The Beast...to su remek-dela ekstremnog metala],iako se moj ukus tokom godina promenio,ne mogu da poreknem ili ponistim uticaj koji su imali na CELOKUPNU SVETSKU METAL SCENU.
@elderane
svaka cast,verujem da ce to biti jedna od svetlijih tacaka festivala!
ima li sanse da se dovede Mayhem kojim slucajem?ili Shining?