CRADLE OF FILTH po tebi...

vase misljenje

• cradle je bruka za pravi black metal!

• cuo sam koju stvar.dobri su

• nikad cuo

• obozavam ih!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Veliki sam fan cradle of filth-a . I mogu vam reci da valjaju i oni su vecinom underground black metal. muzika je laksa ali lirike su fucked up, i naravno paganski jezik i staro engleski. zato ih i postujem jer su zajebani na svoj nacin. poceli su da ubacuju melodiku u zadnji album i to me je impresioniralo, nisam verovao kada sam cuo ali valja se ! nisu losi.

In an age crucified by the nails of faith
When rank scarecrows of christ blighted lands
An aloof Countess born an obsidian wraith
Dared the abyss knowing well She was damned
Her life whispered grief like a funeral march
Twisted and yearning, obsessed an entranced
With those succumbing to cruelty
Crushed 'neath the gait of Her dance
A whirlwind of fire that swept through the briers
Of sweet rose Her thickets of black thorn had grasped...

Veliki sam fan cradle of filth-a . I mogu vam reci da valjaju i oni su vecinom underground black metal. muzika je laksa ali lirike su fucked up, i naravno paganski jezik i staro engleski. zato ih i postujem jer su zajebani na svoj nacin. poceli su da ubacuju melodiku u zadnji album i to me je impresioniralo, nisam verovao kada sam cuo ali valja se ! nisu losi.

In an age crucified by the nails of faith
When rank scarecrows of christ blighted lands
An aloof Countess born an obsidian wraith
Dared the abyss knowing well She was damned
Her life whispered grief like a funeral march
Twisted and yearning, obsessed an entranced
With those succumbing to cruelty
Crushed 'neath the gait of Her dance
A whirlwind of fire that swept through the briers
Of sweet rose Her thickets of black thorn had grasped...

aaa Bathory Aria8-)

cradle of filth NIJE black metal... sad ne govorim o tome da su komercijala i pozeri i bla bla, o čemu ‚‚tro0‚‚ blekeri govore, jer mi do toga apsolutno nije stalo. stari albumi bi se i mogli svrstati u neku vrstu blacka, ali cof sve u svemu kao bend nije black metal. lično ih ne slušam nešto posebno mnogo ali oke su i imaju dobrih textova.

Cradle of Filth is a famous English gothic metal band, combining elements of symphonic, gothic, and black metal, whose music and imagery combine a violent, sexually-charged atmosphere, with dark, yet often playful lyrics, helped along by Dani Filth's love for (and talent with) puns and wordplay. They started out in 1991 as a sympho black metal project but soon changed their tune.

cisto da znaju pokolenja:mrgreen:

Anketa je glupa do granica koje ljudski um ne moze da pojmi...Pobogu,kakva su ti ovo pitanja?I sta je pisac hteo da kaze ovom urnebesnom reenicom "cradle je bruka za pravi black metal!"?
Pravi black metal je umro,taj pravi underground duh zivi medju samo par bendova,a oni su dovoljno pametni da se ne zamlacuju mainstream metal grupama i trose vreme na mrznju prema njima[kao i iskreni black metal fanovi],vec furaju svoju stvar i rade zarad sebe.
Cradle Of Filth su GOTOVO SVAKOME ko pocne da slusa black metal prvi bend koji otkrije!
Ja ih izuzetno postujem[Damnation And A Day,Midian,Vempire,Cruelty And The Beast...to su remek-dela ekstremnog metala],iako se moj ukus tokom godina promenio,ne mogu da poreknem ili ponistim uticaj koji su imali na CELOKUPNU SVETSKU METAL SCENU.

@elderane
svaka cast,verujem da ce to biti jedna od svetlijih tacaka festivala!
ima li sanse da se dovede Mayhem kojim slucajem?ili Shining?

Haha Cradle of filth zvuchi kao besni paja patak :D Najlegendarnija rechenica koju sam chuo vezanu za njih.
Mada, moram priznati da su dobro odradili hallowed be thy name...

Nemesis, shto to trazhish, da vidish da li ti se novi pentagram koji si kupio slazhe uz majicu koju tek treba da kupish? :D

Anketa je glupa do granica koje ljudski um ne moze da pojmi...Pobogu,kakva su ti ovo pitanja?I sta je pisac hteo da kaze ovom urnebesnom reenicom "cradle je bruka za pravi black metal!"?
Pravi black metal je umro,taj pravi underground duh zivi medju samo par bendova,a oni su dovoljno pametni da se ne zamlacuju mainstream metal grupama i trose vreme na mrznju prema njima[kao i iskreni black metal fanovi],vec furaju svoju stvar i rade zarad sebe.
Cradle Of Filth su GOTOVO SVAKOME ko pocne da slusa black metal prvi bend koji otkrije!
Ja ih izuzetno postujem[Damnation And A Day,Midian,Vempire,Cruelty And The Beast...to su remek-dela ekstremnog metala],iako se moj ukus tokom godina promenio,ne mogu da poreknem ili ponistim uticaj koji su imali na CELOKUPNU SVETSKU METAL SCENU.

@elderane

Svaka ti je na mestu.
Vi kvazi metalci koji pljujete COF nakon preslusanog Thornography i Nymphetamine bolje da se ne javljate.COF nikada nije bio gitarski bend,vec bend koji ume da napravi atmosferu.Deni je sam izjavio da koriste goth elemente,otuda toliko klavijatura tokom devedesetih pa do 2003 kada je izdat poslednji album pod koji bih svrstao u black metal sto se njih tice.Zadnja dva su pretezno gothic/black jer su se fokusirali na gitaske deonice meksih rifova i stisanih klavijatura.

Ali vec je Thornography Deluxe Edition naglasio da bi novi album mogao da bude u starom maniru.Pitam se koliko ljudi odavde i slusa COF nego sude o bendu zbog dve tri pesme.Ko je slusao prve demo snimke?A Pungent Sexual Miasma?Recite mi posle tih snimaka da li su bruka za black metal.

@elderane

Uh "duso moja" kada ti tako napises...
Prosto nemam srca da ti razbijam iluzije...
(naravno slazemo se oko starih albuma...)
Porazgovaracemo mi kada ti dodjem kod tebe...
Kada si sa mnom pevas drugu pesmu, a..?:bye:

Back