CPU PROBLEM (Hardware ili sofware ?????????????????)

BLANKED

| Cyber operations | EDR | SIEM | SOAR |
VIP
Poruka
25.125
Kada udjem u TASK MANAGER i u performansama gledam grafikon CPU- opterecenja vidim samo jedan grafikon, a do sada su bila dva, posto je processor dual core.

Sta bi mogao biti problem kako da testiram svoj procesor i kako da povratim oba grafikona u Task Manageru?
Procesor je
AMD Athlon 7750 Dual Core (2.70 Ghz)

PS.

Pre par dana mi se par puta desilo da je napon padao tako da je sistem reinstaliran.

Sta bi mogao biti uzrok posto zaista ne znam sta da mislim? Hvala unapred.

pps.

Ne razumem da li je moguce da je crklo jezgro, mozda lupam ali da li je moguce da dual core procesor radi sa samo jednim jezgrom ?

Nisam nista cackao u BIOS-u ali sam ipak vratio podesavanja na default i nije pomoglo (IAKO JE U BIOS-u pisalo da je i drugo jezgro aktivno , ali kada podignem sistem opterecenje je imalo samo jedno i svi programi koje imam a zahtevaju DUAL core nisu mogli da se instaliraju obavestavajuci me da je arhitektura procesora nekompatibilna ) , konstantno je sistem ocitavao samo jedno jezgro, na zalost tek reinstalacija sistema je resila problem.

Kao sto rekoh pretpostavljam da je padanje napona par puta prouzrokovalo ovaj problem, sada je sve u redu.

Ipak hvala na pomoci. ;)

Back