Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 10.972
Иако нисам антиспортски тип, ногомет никад нисам пратио, ту сам гори од сеоске домаћице. Кад год је неко првенство, покушавам ишчачкати неку кафанчугу у којој нема ТВ да на миру могу попити каву или пиво. Дакле, не отварам тему из зајебанције.
Сад се опет нешто игра, вијести о томе на све стране и случајно чух да има и неки наш са два презимена. Зачудих се, реко да се није удао па узео и женино, јбмлг... Не даде ми ђаво мира, куцнем по нету и нађем:
Је л’ то нека нова мода? Зна ли ко штогод о томе?
Сад се опет нешто игра, вијести о томе на све стране и случајно чух да има и неки наш са два презимена. Зачудих се, реко да се није удао па узео и женино, јбмлг... Не даде ми ђаво мира, куцнем по нету и нађем:
„Сергеј Милинковић Савић је рођен у спортској породици у Љеиди, Шпанија, где је његов отац Никола Милинковић тада професионално играо фудбал. Његова мајка, Милана Савић, бивша је кошаркашица. Сергеј је старији брат српског фудбалера Вање Милинковића Савића.”
Отац Милинковић, мајка Савић, дакле лик је узео и очево и мајчино презиме (или су му тако увалили још на рођењу, пошто му и брат има оба презимена).Је л’ то нека нова мода? Зна ли ко штогод о томе?