Čovek star 65 godina dobio 11 vakcina protiv Covid-19, tvrdi da se nikada nije osećao bolje

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.370
Jedan 65-godišnji muškarac iz indijske države Bihar je pod istragom nakon što je tvrdio da je primio 11 doza vakcine protiv Covid-19 za manje od godinu dana.

Brahmdeo Mandal, penzionisani poštar iz biharskog okruga Madhepura, početkom januara je zaustavljen da dobije ono što je tvrdio da bi mu bila 12. vakcinacija protiv Covid-19.

Iako je nejasno kako je tačna vest o Mandalovom maratonu vakcinacije stigla do vlasti, veruje se da se on nekome hvalio pozitivnim efektima ponovljenih uboda na njegovo opšte zdravlje, a oni su obavestili policiju.

_122612404_mediaitem122612401.jpg

„Nakon uboda, moji bolovi u telu su nestali“, rekao je Mandal za BBC . „Imao sam bolove u kolenima i hodao sam sa štapom. Sada nemam. Osećam se dobro."

Za ne verovati?

Jedan 65-godišnji muškarac iz indijske države Bihar je pod istragom nakon što je tvrdio da je primio 11 doza vakcine protiv Covid-19 za manje od godinu dana.

Brahmdeo Mandal, penzionisani poštar iz biharskog okruga Madhepura, početkom januara je zaustavljen da dobije ono što je tvrdio da bi mu bila 12. vakcinacija protiv Covid-19.

Iako je nejasno kako je tačna vest o Mandalovom maratonu vakcinacije stigla do vlasti, veruje se da se on nekome hvalio pozitivnim efektima ponovljenih uboda na njegovo opšte zdravlje, a oni su obavestili policiju.

Pogledajte prilog 1092903

„Nakon uboda, moji bolovi u telu su nestali“, rekao je Mandal za BBC . „Imao sam bolove u kolenima i hodao sam sa štapom. Sada nemam. Osećam se dobro."

Za ne verovati?
Добио лову од фармакомафије да рекламира благодати вакцина.

Za ne verovati?
ja imam neke ideje koje bi sve svrhe objavljivanja ove teme mogle da budu, ali da ja ne nagadjam, bi li bio ljubazan da mi kazes?
mislim, jel on bas dao intevju bbc-ju ekskluzivno?

Pogledajte prilog 1092903

Za ne verovati?
Jel doziveo nirvanu ?

ja mislim da ste svi vi za ban jer ''ismevate ozbiljnu diskusiju''

ozbiljno pitam, kako je moguce da vakseri hrle uvek po novu dozu, sta to ima u vakcinama da ih vuce na revakcinu, buster, samo je ovaj preterao? neki analgetik protiv bolova?
„Nakon uboda, moji bolovi u telu su nestali“, rekao je Mandal za BBC
i drugo pitanje, gde bas bbc-ju da se pohvali?

Ако посматрам типа из ближе околина који је примио 3 Фајзера, био 4 пута болестан, а последњих 10 дана се тестирао 4 пута, једном пред пут када је био негативан и 3 након пута, који закључак може да се извуче? Да није тужно, било би смешно. :lol:

Не само што воле вакцине него уживају и у тестирању :huh:

И док је таквих који својим понашањем подривају ово лудило ми се нећемо решити притиска.

Па онда кажу да је систем оптерећен, гужве, медицински радници падају с ногу... А сами их бодре да сваки пут када кину иду на тестирање.
Запушен ти нос, па не осетиш мирис!? Замисли ти то!!! Страшно.

ja mislim da ste svi vi za ban jer ''ismevate ozbiljnu diskusiju''

ozbiljno pitam, kako je moguce da vakseri hrle uvek po novu dozu, sta to ima u vakcinama da ih vuce na revakcinu, buster, samo je ovaj preterao? neki analgetik protiv bolova?

i drugo pitanje, gde bas bbc-ju da se pohvali?
Strah bato strah ih proganja da se bodu i osećaju sigurno. Posle toga idu šake lekova pa grobar.

Strah bato strah ih proganja da se bodu i osećaju sigurno. Posle toga idu šake lekova pa grobar.
ja mislim da je strah mogao da bude primaran u prvoj godini pandemije, pumpan medijima, strukom, svim vladama, a da je sada rec o necem drugom, jer strah je prevazidjen kada je deltu zamenio omikron

Back