ČOVEK ME OBORI S' NOGU !

"Pobunjeni Slovenci i Evropljani ustaju protiv evropskounijsko-egomanično-parazitsko-gramzivo-kapitalističko-neoliberalno-bankarsko-birokratsko-tajkunsko-društvenouništiteljske i državnorazaralačke EUraj(h)-GMO-NATO-MONSANTO-mafijaško-banditsko-slugerajske bagre koja nastavlja da krčmi narodnu imovinu i rasparčava teritorijalni integritet suverenih država! Uskoro će i Srbija USTATI! Dići će se narod celovite Srbije!
Neće više mutavo ćutati i trpeti!
(Ustanak za slobodu!!!
, 7. decembar 2012 12:03)"

http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=666860#k8280705

Katkad pomislim da pises iz tople skandinavske brvnare...
Ako zivis u Srbiji slobodno izadji i prosetaj ulicama.
Ljudi casno pozrtvovano i dostojanstveno kupuju u soping molovima; megamarketi su uveli dodatne kase ali dzaba, kupuje se ko pred rat jer je "dozvoljeni minus" na karticama povecan;
znacajno pogledavsi ostale putnike :per: putnici validiraju turske karte koje ponosno nose oko vrata, jer su im te karte dale identitet, a kostaju ni celih 20% plate;
prelistavaju akcijske cene plazma televizora i lap-topova, jer trgovine daju na rate;
vredno ciste sneg iako su ciscenje platili kroz infostan;
umotavaju se u krpe kada im u 22.00 iskljuce grejanje (koje placaju svih 12 meseci godisnje);
drogiraju se ertees dnevnikom koji ih obavestava o najnovijim "uspesima" u pregovorima izabrane vlade sa teroristima;
redovno placaju tv pretplatu, i posto se niko ne buni potpuno je nejasno zasto ne poskupi duplo;
kolju ili kupuju zaklano i to guraju u zamrzivace radujuci se doceku "necega" sto ni ne pokusavaju da razumeju;
zadovoljni su platom od 20000 iako im nije jasno zasto statistika kaze da je prosecna 46000;
izvode pse u parkove jer tamo dece vise nema;
crkve zapisavaju osim za slavu kada ponizno nose kinesku svecu, hrvatsko vino, uvozno zito i 5 evra;
glasno se kunu u nacionalisticke parole a glasaju potpuno suprotno;
kada je bas tesko, kada plata kasni, koriste postapalicu iz devedesettrece: cuti, neko nema ni toliko;
ulicom hodaju pognute glave, neretko sudarajuci se, jer vide tek metar ispred sebe, pognute glave od sramote jer ih sopstvena deca ne cene;
raduju se svakom prazniku i kupuju deci kineske petarde, pijani i euforicni objasnjavajuci da tako treba da pokazu celom svetu da su neverovatno srecni, da tako samo nebeski narodi slave, a dusmani mogu da crknu od zavisti;
spremaju se za novogodisnji program ispred tv-a jer su Slovenci vec zakupili sve restorane, kafane i splavove;
pevace uz televizor, u krugu moralno razorene porodice, "NE MOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINEEE"

Gradjani Srbije su navikli na ropstvo, saziveli se sa njim, prihvatili ga kao autenticno nas nacin zivota, i to im nikakav ustanak ne moze oduzeti.

Poslednja izmena:
"Katkad pomislim da pises iz tople skandinavske brvnare"

...ako si mislio na mene, e grdno se varaš...ja skandinavske zemlje videh samo na kartama...a iskreno da ti kažem mislim da su te zemlje , zajedno sa celim svetom i tolikim morima samo gnusna prevara smišljena mene da ponižava , vređa i podseća na robovsku moju poziciju...hoću da kažem , da je sve to izmišljeno kako bi mene stim mučili i bol mi zadavali ..naročito te tople brvnare ; zagrejane čiste kuće, sa punim frižiderima i kuhinjama koje mirišu na svakakve đakonije i pečenja razna...te muke su smislili oni komunisti zajedno sa monarhistima ; pa posle svakog dirinčenja saspu mi to u oči i uši ; da sam sebe izjedem..pečem se ja buraz na toj vatri od pedeset i neke.. nisam ti ja od onih kornijevaca i onih što zakletvu titu dadoše u ime ivo lole.. ovaj ti je tvoj Edo prava majka..istinu čovek, pa makar i u mukama...ne svraćaju rode u moj svet - srećo !...zato me ovaj čovek i obori s' nogu !

hakim bej;bt226929:
Katkad pomislim da pises iz tople skandinavske brvnare...
Ako zivis u Srbiji slobodno izadji i prosetaj ulicama.
Ljudi casno pozrtvovano i dostojanstveno kupuju u soping molovima; megamarketi su uveli dodatne kase ali dzaba, kupuje se ko pred rat jer je "dozvoljeni minus" na karticama povecan;
znacajno pogledavsi ostale putnike :per: putnici validiraju turske karte koje ponosno nose oko vrata, jer su im te karte dale identitet, a kostaju ni celih 20% plate;
prelistavaju akcijske cene plazma televizora i lap-topova, jer trgovine daju na rate;
vredno ciste sneg iako su ciscenje platili kroz infostan;
umotavaju se u krpe kada im u 22.00 iskljuce grejanje (koje placaju svih 12 meseci godisnje);
drogiraju se ertees dnevnikom koji ih obavestava o najnovijim "uspesima" u pregovorima izabrane vlade sa teroristima;
redovno placaju tv pretplatu, i posto se niko ne buni potpuno je nejasno zasto ne poskupi duplo;
kolju ili kupuju zaklano i to guraju u zamrzivace radujuci se doceku "necega" sto ni ne pokusavaju da razumeju;
zadovoljni su platom od 20000 iako im nije jasno zasto statistika kaze da je prosecna 46000;
izvode pse u parkove jer tamo dece vise nema;
crkve zapisavaju osim za slavu kada ponizno nose kinesku svecu, hrvatsko vino, uvozno zito i 5 evra;
glasno se kunu u nacionalisticke parole a glasaju potpuno suprotno;
kada je bas tesko, kada plata kasni, koriste postapalicu iz devedesettrece: cuti, neko nema ni toliko;
ulicom hodaju pognute glave, neretko sudarajuci se, jer vide tek metar ispred sebe, pognute glave od sramote jer ih sopstvena deca ne cene;
raduju se svakom prazniku i kupuju deci kineske petarde, pijani i euforicni objasnjavajuci da tako treba da pokazu celom svetu da su neverovatno srecni, da tako samo nebeski narodi slave, a dusmani mogu da crknu od zavisti;
spremaju se za novogodisnji program ispred tv-a jer su Slovenci vec zakupili sve restorane, kafane i splavove;
pevace uz televizor, u krugu moralno razorene porodice, "NE MOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD SUDBINEEE"

Gradjani Srbije su navikli na ropstvo, saziveli se sa njim, prihvatili ga kao autenticno nas nacin zivota, i to im nikakav ustanak ne moze oduzeti.

Kako volim ovog čoveka.

Back