Covek koji je morao da se rodi

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.540
Tokom drugog svetskog rata, jedan vojnik je dobio dozvolu da se vrati kući na kratkom odsustvu. Kad je stigao na putu u blizini svoje kuće ugledao je parkirani vojni kamion, natovaren leševima, i shvatio da je neprijatelj bombardovao njegov grad.

Kamion je prevozio desetine leševa i spremao se da ih preveze u masovnu grobnicu. Vojnik je stao ispred naslaganih leševa da ih pogleda i primetio da cipela na jednoj ženskoj nozi liči na cipelu koju je kupio svojoj ženi. Požurio je svojoj kući da proveri gde mu je žena. Kad je doso kuci saznao je da je njegova zena mrtva i da su je utovarili u onom kamionu. Ubrzo se vratio do kamiona da proveri leš i pronašao svoju ženu preko cipela! Posle šoka koji je vojnik pretrpeo, nije želeo da mu žena bude sahranjena u masovnoj grobnici, pa je tražio da je izvuku iz kamiona kako bi je on sahranio.

Prilikom prebacivanja ustanovio je da mu zena i dalje dise. Jako usporeno i otežano ali diše. Brzo su je prevezli u bolnicu gde joj je ukazana neophodna medicinska pomoć. Nakon nekoliko dana uspela je da se osvesti. Nekoliko godina nakon incidenta i završetka rata, njegova supruga, koja je trebalo da bude živa zakopana, zatrudnela je i rodila dečaka po imenu Vladimir Putin. On je aktuelni predsednik Rusije i najveci borac protiv zapadne satanisticke antihriscanske civilizacije.
 
Evo ti citat:
Došlo je do nemačkog bombardovanja i jedna bomba je pala u blizini kolone u kojoj su bili članovi Vrhovnog štaba. Svi prisutni su se bacili na zemlju, a Tito uz jedno oboreno deblo bukve. Istovremeno, na Tita se bacio Luks i skoro ga čitavog prekrio. Instinktivno, žrtvujući sebe, svesno ili nesvesno.

Luks je tom prilikom izgubio život, izrešetan gelerima, spasavajući život vrhovnog komandanta NOV-a i partizanskih odreda Jugoslavije koji je samo ranjen u levu ruku.
 

Back
Top