Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.349
Sam let je kostao 17.5K€, plus neki dodatni troskovi.How much?
Jedno 22-23K me je sve izaslo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam let je kostao 17.5K€, plus neki dodatni troskovi.How much?
Kad bi pitao ravnozemljaša zašto u Beogradu jedan korak na istok i zapad pomera GPS za 0.707 vrednosti koraka na jug i na sever, pregorela bi mi tanka žica između ušiju koja drži uši da ne otpadnu.
Pa to i govorim, zato sto neki ovde tvrde da su videli zakrivljenost iz aviona. Po tim strucnjacima to nije mogucepa ne moze, jer je samo prenik preko 12000 km
uzmes lepo loptu za plazu metra precnika, pa je prislonis na obraz gledas sa 3 cm - kako ces videti da je okrugla? ne mozes, strucnjace
ti uzmi loptu od metar i 27 cm, je gledaj sa 1 cm
10 km, nije ni 1% precnika zemlje, 1o od 1275o nije ni 1 promil
obim 40 000 km, opasi deciju loptu racaunaj, KninGrad: kaze sa tacno jednog promila obima da se isto ne vidi - promil je deseti deo 1%
trebala bi visina od nekog 1% ili 400km da bi se videlo, znaci iz satelita, snime registarske tablice, a nemaju zemlju u krupnom planu? ko je snimio moju kucu i stari auto iz vazduha? odakle snimci? spijuniraju iz satelita, sve ima
Pa palacinkastOdlično.
I kakav je Mesec, kao lopta ili kao palačinka
Naravno da mogu da vidim Zemlju, nisam slep.Pa palacinkast
Ali za razliku od meseca ti ne mozes da vidis zemlju.
Којим си то војним авионом летио на 18 км?Ne mozes iz putnickog koji leti na 9-13km, ali mozes iz vojnog koji idu i do 18km.
Zakrivljenje se vidi vec posle 15km.
Ja video 🖐
Којим си то војним авионом летио на 18 км?
Pa palacinkast
Ali za razliku od meseca ti ne mozes da vidis zemlju.
Da, jedino ima logike da je geoid.Nema logike ni da je ravna zemlja ni da je okrugla sfera
Da, jedino ima logike da je geoid
Objasnio čovek.Da, jedino ima logike da je geoid.
То је прилично глатка каменчина.Има пречник од 12 756 км, а највеће планине имају око 8-9 км.Pravi oblik je jako nepravilna kamenčina![]()
То је прилично глатка каменчина.Има пречник од 12 756 км, а највеће планине имају око 8-9 км.
sateliti ne postoje imas neoborive dokaze na internetu nezavisni naucnici sve lepo objasnili sa dokazima ali ti neces da otvoris intelekt za istinu jako si hipnotisan da verujes u laziKad bi pitao ravnozemljaša zašto u Beogradu jedan korak na istok i zapad pomera GPS za 0.707 vrednosti koraka na jug i na sever, pregorela bi im tanka žica između ušiju koja drži uši da ne otpadnu.
Истина жива, ево мене јуче расхипнотисали и данас већ знам да наведем све што не постоји.sateliti ne postoje imas neoborive dokaze na internetu nezavisni naucnici sve lepo objasnili sa dokazima ali ti neces da otvoris intelekt za istinu jako si hipnotisan da verujes u lazi
Истина жива, ево мене јуче расхипнотисали и данас већ знам да наведем све што не постоји.
ti radis kao click bait, i samo lazes u korist ovih sa kojima se kao svadjas, ismevas itdsateliti ne postoje imas neoborive dokaze na internetu nezavisni naucnici sve lepo objasnili sa dokazima ali ti neces da otvoris intelekt za istinu jako si hipnotisan da verujes u lazi
I jedno i drugo su mentalni poremećaji. Imbecili ne brane svoje stavove, ne tvrde da je jedino ispravno vršiti nuždu u pelene, pa nema ni razloga za debatu sa njima.
Ravnozemljaši brane svoje stavove, stoga je prilično zabavno ismevati ih.
Nisu svi mentalni poremećaji jednako zabavni za ismevanje.
Jeste, tzv. difrakcija/refrakcija za koju je potreban inicijalni izvor svetlosti, samim tim ako bi Sunce zaslo iza ravne "ploce" to se ne bi dogodilo vec bi nastao trenutni mrak.
![]()
@izuzetan
Kako objasnjavate onda ovo?
mnogo ste se primili na ravno.
sta je tako bitno iza paravana![]()