Život je igra. - Ko život shvata kao večitu borbu biće poražen kad tad. Svako svojim životom obavlja poverenu mu misiju. Ne shvataj život ozbiljno ubiće te. Život je pred nama a smrt nas vreba. Život ima samo jednu alternativu, ali to sigurno nije život. Kada umiremo, - uvek umiremo stari.(Koliko god apsurdno zvučalo) Smrt je vrhunac života. Sva živa bića bez izuzetka, na sebi svojstven način, pokušavaju sve,da odlože ono što se odložiti ne može - smrt. Život, živa bića i umiranje su izmišljene kategorije, neshvatljive univerzumu. Smrt sama po sebi nije ništa drugo, do promena oblika materije od koje smo sazdani. Prostor i vreme su odrednice koje je izmislio čovek, da bi predstavio sam sebi napredak ljudske civilizacije od postanka čoveka do danas. Neshvatajući da univerzum odredjuje i kreira sve postojanje, pa i života u njemu. Čovek i živa bića su svojevrsni katalizatori promena u deliću univerzuma. Čovek je svesno, razumno i misaono biće, o kakve intelektualne prepotencije. A nismo ni svesni da ne razumemo, da samo mislimo da mislimo.

baš se čudim što vas obožavam
 baš se čudim što vas obožavam sve mi ide od ruke
 sve mi ide od ruke 

umesto razmisljanja...a i moze da boli...
 umesto razmisljanja...a i moze da boli...