Covek bez mozga

ja smatram da bi zaista bilo fer da se takve stvari odmah vide!muški mogu relativno dobro da ocene ženske kvalitete i preko odeće, ali razočaranje u spavaćoj sobi itekako je deprimirajuće. mislim da bi i u upoznavanju jedno od prvih pitanja trebalo da bude i "a, koliki ti je?" čisto da znamo na čemu smo...ili na čemu ćemo da budemo...kako hoćete...

Liblet:
ja smatram da bi zaista bilo fer da se takve stvari odmah vide!muški mogu relativno dobro da ocene ženske kvalitete i preko odeće, ali razočaranje u spavaćoj sobi itekako je deprimirajuće. mislim da bi i u upoznavanju jedno od prvih pitanja trebalo da bude i "a, koliki ti je?" čisto da znamo na čemu smo...ili na čemu ćemo da budemo...kako hoćete...

Ohoho, i vi zene niste u zaostatku.

Ja sam primetio da zene nekim 6. culom uvek znaju koliko kesha tip ima tako nije frka...

JBG muskarci ze zablenu u sise i facu, a promaknu im najbitnije stvari, a zene odma odmere budjelar!!!

sinnke:
Sta mislite kad bi kite same hodale da li bi onda bilo vise ili manje zena na ulici koje idu u minicu bez gacica?
Naravno u minicu bez gacica pa privede hodajucu kitu na klupu u park,pa se razidju i razmeni sa setajucom kitom mob. ali vec iza coska eto ti druge....
A sta da pice hodaju gradom,da li bi muskarci hodali goli,pa kad vide prvu hodajucu picu ti je u parku natakaris,prolazi druga pa ovu skines sa qurca i tako u krug do besvesti....

Back