Čovečanstvo će, kad-tad, da se zahvali Putinu i Rusiji što su ga sačuvali od istrebljenja

NIŠTA TI NISI SHVATIO. RUSIJA VEĆ DANIMA SVETU DOKAZUJE DA SE NE BORI PROTIV UKRAJINE I UKRAJINACA, NIJE TO RAT PROTIV RUSIMA BRATSKE ZEMLJE, VEĆ DA JE TO VOJNA AKCIJA DENACIFIKACIJE I DEMILITARIZACIJE UKRAJINE, NO LIČNO MISLIM DA JE CILJ TE AKCIJE DA SE PRONAĐU SVE AMERIČKE BIOLOŠKE LABORATORIJE KOJIMA VEĆ GODINAMA TRUJU CELO ČOVEČANSTVO, DA SE RAZOBLIČE TI AMERIČKI ZLOČINCI I DA SE SVET, ZAUVEK, SPASI OD NAJVEĆEG ZLA - AMERB Niko tako veliku zemlju ne može izolirati, niko je ne može uniziti i vojno pokoriti, a to što govoriš o odnosima Kine i Rusije je laž - pročitaj negde o čemu su juče pričali američki i kineski predsednik Siriji i Avgabistanu su Rusi darovali slobodu nateravši američke zločince iz tig zemalja ...
Cemu vikanje tj. pisanje velikim slovima ? Ja sam te odlicno shvatio, drugo je to sto nisam saglasan sa tvojom tackom gledista.

који укида Чајковског и Достојевског ...
Такви идиоти који укидају Чајковског и Достојевског доказују само једно - да укидају културу, јер њихов интелект им је толико од мржње закржљао да им сваколика култура смета ...

Такви идиоти који укидају Чајковског и Достојевског доказују само једно - да укидају културу, јер њихов интелект им је толико од мржње закржљао да им сваколика култура смета ...

Имају они посебан израз на Западу: Кенсел Култура

Нешто што им је проистекло из Ватикана (бољшевичко-фашистички језуитизам)

проистекло из Ватикана
Сећаш се, рпијатељу да је и Свети Сава записао да постоји 3333 јереси, али Ватикан је зло зла, дно дна и јерес над јересима ... То полуписмени НАТО и Амеро џукци никада неће моћи сјватити ...

Сећаш се, рпијатељу да је и Свети Сава записао да постоји 3333 јереси, али Ватикан је зло зла, дно дна и јерес над јересима ... То полуписмени НАТО и Амеро џукци никада неће моћи сјватити ...

Ја само могу да замислим шта се догађа када један врхунски Језуита одбегне из Ватикана и отргне се као Вајсхаупт.

Такви су једино и били способни и имали знања да направе неке бољшевичке и фашисичке покрете.

Језуити су изузетно образовани, али ако се искваре и одбегну од Ватикана веома су опасни и штетни.

Back