Čovečanstvo će, kad-tad, da se zahvali Putinu i Rusiji što su ga sačuvali od istrebljenja

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.691
~autorska tema~

Dosadile su mi kukulejke NATO lake konjice u Srbiji i vulgarnih botova zločinačkih Amera ... Krokodilske suze zbog "ruske agresije" na "demokratsku" Ukrajinu su dokaz njihove nemoći i nemoći onih koji ih plaćaju za širenje gebelsovske propagande ... Zar stvarno mislie te praznoglave bitange da Rusiju, najveću vojnu silu na svetu, može da izolira lažima jedan propali imperij? Amerikanci i NATO zločinci su hteli da Rusiju ponize i unište, setimo se da su u Ukrajini oni uspostavili nacističku vladu, naci revolucijom na Majdanu, zadojili te naciste slepom mržnjom do Rusa, opremili ih najsavremenijim zapadnjačkim oružjem, gebelsovskom propagandom im daju još uvek podršku, ali ovovremena Rusija, hvala Bogu, na čelu ima pametnog čoveka, heroja Putina, koji je na vreme prozreo zločinčke namere Amerike, otkrio trojanskog konja i vojnički uništio svaku klicu nacizma u iskonskoj ruskoj zemlji Ukrajini ...

Zar su, stvarno i realno, (s)mislile te dangube NATO i amerske bitange da Rusi neće da pronađu mengelovske laboratorije zločinačke Amerike iz kojih su puštali otrove, kako bi celi svet uništili ... Čovečanstvo će, kad-tad, čestitati Putinu i Rusiji, zato što su ga je upravo oni, heroj Putin i nepobediva Rusija, sačuvali od istrebljenja ...

Svi oni koji svojom glavom znaju da razmišljaju u srcu i duši osećaju da je to istina koju bi lažima htela da zamagli gebelsovska američka propaganda ... Slažete se, zar ne ?

Krstan Đ. Kovjenić

putin i merkel.jpg

~autorska tema~

Dosadile su mi kukulejke NATO lake konjice u Srbiji i vulgarnih botova zločinačkih Amera ... Krokodilske suze zbog "ruske agresije" na "demokratsku" Ukrajinu su dokaz njihove nemoći i nemoći onih koji ih plaćaju za širenje gebelsovske propagande ... Zar stvarno mislie te praznoglave bitange da Rusiju, najveću vojnu silu na svetu, može da izolira lažima jedan propali imperij? Amerikanci i NATO zločinci su hteli da Rusiju ponize i unište, setimo se da su u Ukrajini oni uspostavili nacističku vladu, naci revolucijom na Majdanu, zadojili te naciste slepom mržnjom do Rusa, opremili ih najsavremenijim zapadnjačkim oružjem, gebelsovskom propagandom im daju još uvek podršku, ali ovovremena Rusija, hvala Bogu, na čelu ima pametnog čoveka, heroja Putina, koji je na vreme prozreo zločinčke namere Amerike, otkrio trojanskog konja i vojnički uništio svaku klicu nacizma u iskonskoj ruskoj zemlji Ukrajini ...

Zar su, stvarno i realno, (s)mislile te dangube NATO i amerske bitange da Rusi neće da pronađu mengelovske laboratorije zločinačke Amerike iz kojih su puštali otrove, kako bi celi svet uništili ... Čovečanstvo će, kad-tad, čestitati Putinu i Rusiji, zato što su ga je upravo oni, heroj Putin i nepobediva Rusija, sačuvali od istrebljenja ...

Svi oni koji svojom glavom znaju da razmišljaju u srcu i duši osećaju da je to istina koju bi lažima htela da zamagli gebelsovska američka propaganda ... Slažete se, zar ne ?

Krstan Đ. Kovjenić

Pogledajte prilog 1121973

Наравно, међународни: односи, право и политика ће се променити.

Наступа ново доба.

Kada mediji budu pricali drugu pricu, i ljudi ce to prihvatiti...
Kada medije budu vodili pravi žurnalisti i politolozi to će se, svakako, desiti ... Ljude najviše sluđuju mediji u rukama šarlatana, a la Mitrović-Šolak-Đilas, jer njihova uloga i jeste da ljude zbune, a glupe, zbunjene i munjene lako je iskoristiti za svoje potrebe ... Kada vidim ko se sve na Pinku zove novinar prosto ne mogu da poverujem da pravi novinari o tome ćute i na te kvazi medije se ne ljute ... Ne znam zbog čega se diplomiran novinari ne bore za svoju profesiju i u medijima pokažu šta je i koja je njihova uloga u društvu ... Istina i plediranje događaja i dešavanja, onakvi kakvi jesu, je osnovni zadatak pravih novinara ...

Poslednja izmena:
Kada medije budu vodili pravi žurnalisti i politolozi to ć se, svakako, desiti ... Ljude najviše sluđuju mediji u rukama šarlatana, a la Mitrović-Šolak-Đilas, jer njihova uloga i jeste da ljude zbune, a glupe, zbunjene i munjene lako je iskoristiti za svoje potrebe ... Kada vidim ko se sve na Pinku zove novinar prosto ne mogu da poverujem da pravi novinari o tome ćute i na te kvazi medije se ne ljute ... ne znam zbog čega se diplomiran novinari ne bore za svoju profesiju i u medijima pokažu šta je i koja je njihova uloga u društvu ... Istina i plediranje događaja i dešavanja, onakvi kakvi jesu, je osnovni zadatak pravih novinara ...
Pink je smesan, sprda se sa gradjanima i ne znam ko to ozbiljno shvata.. Ti diplomirani ne smeju zbog posla i svi funkcionisu po principu ko da vise...a mislim da realno i ne bi uspeli nigde! Svuda ima neka politika koje moras da se pridrzavas! Kao npr N1 i njihova prica o Koroni, oni prosto ne odustaju!

Какве промене сматраш да ће се десити?

Ако Кина и Индија и други крену путем Русије, нема више МП и УН у овом смислу којег смо ми до скоро познавали.

То се на ФПН у предмету Међународна политика зове Реал-политика

Pink je smesan, sprda se sa gradjanima i ne znam ko to ozbiljno shvata.. Ti diplomirani ne smeju zbog posla i svi funkcionisu po principu ko da vise...a mislim da realno i ne bi uspeli nigde! Svuda ima neka politika koje moras da se pridrzavas! Kao npr N1 i njihova prica o Koroni, oni prosto ne odustaju!

Не!

У питању је општи пад морала, нарочито на Западу.

Сви медији безочо лажу око Украјине, јер им се распада структура УН од 1945.г., која је иструлила још 90-их.г.

Ако Кина и Индија и други крену путем Русије, нема више МП и УН у овом смислу којег смо ми до скоро познавали.

Са Русијом је увек једно велико ''ако''.
Нисам студирао ФПН, тако да се не разумем. Због тога и питам.

Са Русијом је увек једно велико ''ако''.
Нисам студирао ФПН, тако да се не разумем. Због тога и питам.

Међународна полиика је жестока мулидисциплинарна наука са историјом филозофије, снагом географије и државним разлозима , без обзира што не можеш државе ставити у лабораторију.

Постоји научна меотодологија шбб кбб...

Људско понашање је непресушно глупостима, али сва та понашања су ипак шаблон... дакле наука

Kada medije budu vodili pravi žurnalisti i politolozi to će se, svakako, desiti ... Ljude najviše sluđuju mediji u rukama šarlatana, a la Mitrović-Šolak-Đilas, jer njihova uloga i jeste da ljude zbune, a glupe, zbunjene i munjene lako je iskoristiti za svoje potrebe ... Kada vidim ko se sve na Pinku zove novinar prosto ne mogu da poverujem da pravi novinari o tome ćute i na te kvazi medije se ne ljute ... Ne znam zbog čega se diplomiran novinari ne bore za svoju profesiju i u medijima pokažu šta je i koja je njihova uloga u društvu ... Istina i plediranje događaja i dešavanja, onakvi kakvi jesu, je osnovni zadatak pravih novinara ...
Braca Rusi su sada sami kao sto smo i mi nekada bili.Truli svijet voli da je na strani svojih unistitelja i u njihovom zagrljaju.Mislim i na male ljude kojima odgovara ovakav poredak jer oni zive u zemljama gdje su primanja dobra.Pobunit ce se kada im bude kasno.

Baš oni i onakvi koje su davno opisali Platon i Aristotel ...

Професоре треба написати танке али јасне уџбенике за (историју) филозофије/у у основној и средњој школи.

Децу треба од малена учити слободи и одговорности те слободе.

Можда би ваљало написати електронске уџбенике за почетак, како би сваки родитељ попричао са својим дететом. а вођен оваквим уџбеником ?

Нешто тако би ваљало осмислити!

Braca Rusi su sada sami kao sto smo i mi nekada bili.Truli svijet voli da je na strani svojih unistitelja i u njihovom zagrljaju.Mislim i na male ljude kojima odgovara ovakav poredak jer oni zive u zemljama gdje su primanja dobra.Pobunit ce se kada im bude kasno.

Неће

Робови имају морал свог господара.

Српски робови све више личе на своје нато господаре.

Ми преостали побуњени робови, смо заточни ланцима у подрумима, где нас наш робовски народ не чује и не види.

Braca Rusi su sada sami kao sto smo i mi nekada bili.
To je neuporedivo sa nama, jer su Rusi najveća država na svetu i najveća svetska vojna sila ...Sa takvim se boj ne bije i ništa im američka izolacija nije ... Sve će to EU, američki satelit, da plati i sa kamatama Rusima blokade vrati ...

Ми преостали побуњени робови, смо заточни ланцима у подрумима,
neše gromoglasno ćutanje i po podrumima bojažljivo skrivanje će Bog čuti i videti i posle će i oni lažima zavedeni da osete grižu savesti i pomoćo će nam da se zajedno oslobodimo lanaca i katanaca ... Verujem u to, u duši duboko ...

Професоре треба написати танке али јасне уџбенике за (историју) филозофије/у у основној и средњој школи
Rado bih to učinio, ako postoji volja i želja da se učenici u Srbiji od malena počnu da uče mudrosti ...

Ја сам мислио "повратак у пећину" !

Back