wild rover
Početnik
- Poruka
- 8
Hvala na brzom odgovoru, pokusacu.Ukoliko ne bude stenaca, imate li neku drugu preporuku,iskustvo...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psi na ovim slikama mi se ne sviđaju, čak i meni kao laiku deluju kao mešanci sa maltezerom ili morkijem. I ova odgajivačnica je, koliko vidim, u Americi?!Ne znam da li Gordana Vuk iz Zagreba i dalje gaji kotone, ali njeni psi su mi bili prelepi, i ujednačenog eksterijera i sasvim finog temperamenta, s obzirom na dimenzije, nisu imali previše izražen Napoleonov kompleks. Sad, skuplji jesu bili, ali mislim da su vredeli toliko.
Moj prvi "susret" sa kotonima je bio članak u nekom kinološkom časopisu koji je u to vreme izlazio, o nekom našem hotelijeru koji živi, radi i ima porodicu u Francuskoj i u to vreme je imao vrhunske pse. Kad sam koju godinu kasnije na beogradskom CACIBu videla (i udavila) gospođu Vuk (svaka joj čast, žena ima živce kao konopce!), rekla mi je da je njegova žena preuzela brigu o uzgoju, krvnim linijama... i da je kvalitet pasa drastično opao, da su izgleda uvezli te američke krvne linije, krupnije, sa oznakama drugih boja. Naravno, verovatno i dalje mogu da se nađu i kvalitetni primerci u Francuskoj. "Koliko para, toliko i muzike!"
Hvala da to ima smisla ali ipak meni je bilo cudno to. Jel si se wild rover sta si ti uradila. Jesi li se odlucila odakle ces da uzmes?
https://www.facebook.com/zigi.coton
Evo ti FB profil...
Ko je malo vise u prici oko kupovine, to oko cene mu nije nista cudno. Izmedju ostalog, odgaivaci imaju jednu cenu za stene oko dva meseca, a skoro duplo visu za stene od 7meseci npr. Pas koji je od savrsenih roditelja moze imati nedostatak npr nekog zuba, njegova cena moze biti pa skoro pa duplo manja od onoga koji je "ceo" itd..itd...A to vidite tek kada pas promeni zube, spuste mu se testisi...
Ali na taj nacin se razmislja tek kada podignete neko leglo od svoje zenke, pa vam onda neke stvari budu dosta jasnije..ali ucice te u pricu![]()
Bila sam u situaciji da budem i kupac i prodavac. Imam pse razlicitih "kvaliteta", pa mislim da razumem i jednu i drugu stranu
Posle ovoga sto si napisala, opet mislim da ce uzgaivacnica iz Mladenovca moci sasvim OK da zadovolji uslove koje imas oko kupovine psa. Cena je sasvim adekvatna kvalitetu psa, bar ono sto sam ja videla.
Pozdrav, da li neko ima ovu rasu trenutno? Koje odgajivacnice u Srbiji predlazete?